Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Passat.

Start Video

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti. Jeste li i vi među prezaposlenim ljudima koji su često na poslovnim putovanjima ili koji privatno organiziraju obiteljsku svakodnevicu? Onda je pouzdano vozilo za vas od iznimne važnosti. Međutim, novi je Passat puno više od toga: naime, njegov je posao olakšati vama posao. Zahvaljujući njegovim funkcijama s mogućnošću intuitivnog rukovanja svaka će se vožnja pretvoriti u iskustvo s visokom razinom udobnosti.

Dizajn Ekspresivan dizajn novog Passata zrači elegantnom jasnoćom i suverenošću. Zahvaljujući njegovim dinamičnim proporcijama s veseljem ćete iščekivati snagu ispod poklopca motora.

Vanjski dizajn
Unutrašnjost
Ambijentalno osvjetljenje

Vanjski dizajn

Elegancija i dinamika - precizno naglašene.

Uspješna kombinacija sportskih karakteristika i skladnih linija: dinamičan dizajn s ekspresivnom signaturom svjetala novom Mistralu osigurava suveren i samouvjeren nastup.

Unutrašnjost

Unaprijeđen koncept prostora.

Unutrašnja oprema neće se pobrinuti samo za udobnost na visokoj razini već i za ugodan osjećaj u prostoru. U istaknute značajke ubrajaju se izrazito kvalitetna sjedala i dekori.

Ambijentalno osvjetljenje

Odaberite individualne svjetlosne akcente.

Opcijsko ambijentalno osvjetljenje s mogućošću namještanja intenziteta pobrinut će se za impresivan i jedinstven osjećaj u prostoru.

Novi Passat Variant: 360 perspektiva

Udobnost Passat na najrazličitije načine impresionira praktičnim funkcijama koje će pridonijeti vašem osjećaju ugode i na dugim i na kratkim dionicama.

Digitalni kokpit

Visoka rezolucija i interaktivno rukovanje

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente zaslonom visoke rezolucije. Inovativni digitalni kokpit može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Easy Open

Otvaranje prtljažnika laganim pokretom noge.

Zamislite da ste opušteni još prije samog kretanja. S opcijskim sustavom "Easy Open" električni poklopac prtljažnika možete otvoriti samo jednim pokretom.

IQ.DRIVE IQ.DRIVE kod marke Volkswagen predstavlja sve inteligentne sustave potpora za vozača – koji već danas postoje, koje ćemo razviti za sutra i koje ćemo istraživati za budućnost. Međutim, IQ.DRIVE istovremeno predstavlja inovativne ideje s jasnim fokusom: na vašoj udobnosti i vašoj sigurnosti.

Travel Assist
Parkiranje
Elektromehanički pojačivač sile kočenja
Sustav nadzora okoline „Front Assist“ sa sustavom prepoznavanja pješaka
Sustav proaktivne zaštite putnika

Travel Assist

Uživajte u udobnosti pritiskom na gumb.

Zamislite da sustavi potpore vašeg Passata djelomično preuzmu vožnju. To bi za vas značilo da se već danas možete udobnije i opuštenije voziti s opcijskom potporom za vožnju "Travel Assist".

Parkiranje

Parkiranje nikada nije bilo lakše.

Čak je i parkiranje stvar prošlosti. S pomoći pri parkiranju koja od linije opreme Comfortline dolazi u sklopu serijske opreme i opcijski dostupnom potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" izbjeći ćete mukotrpno parkiranje i manevriranje1 te ćete u svakom trenutku zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

1 U okviru granica sustava.

Elektromehanički pojačivač sile kočenja

Optimiziran za kratke putove kočenja.

Sa serijskim elektromehaničkim pojačivačem sile kočenja i u kombinaciji sa sustavom nadzora okoline "Front Assist" sa sustavom prepoznavanja pješaka možete smanjiti put kočenja svog Passata.1 Tako se primjerice može smanjiti rizik od sudara s pješacima.

1 U okviru granica sustava.

Sustav nadzora okoline "Front Assist" sa sustavom prepoznavanja pješaka

Sve pod kontrolom.

Sustav može prepoznati pješake na cesti i na vrijeme ih upozoriti. Ako ne reagiraju, sustav može automatski zakočiti i tako u idealnom slučaju i u okviru svojih granica spriječiti sudare s pješacima.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Zaštita sa svih strana.

Sustav proaktivne zaštite putnika zaštitit će vas u okviru granica sustava u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari.

Infotainment U vašem novom Passatu vi i vaši suputnici vrlo dobro ćete se zabaviti i biti umreženi. Uživajte u izvrsnom zvuku, intuitivnoj navigaciji i udobnosti potpore za govorne naredbe koja će slušati vaše naredbe.

Media streaming
Rukovanje govornim naredbama
Radiouređaj „Composition“
Navigacija

Media streaming

Optimalan pristup uslugama streaminga.

Dok putujete u svom Passatu, ne morate se odricati svojih omiljenih usluga: preko infotainment sustava vašeg Passata na raspolaganju vam stoje odabrane usluge streaminga kao što je Apple Music.

Rukovanje govornim naredbama

Čeka vašu naredbu: rukovanje govornim naredbama.

Razgovarajte s rukovanjem govornim naredbama, a da pritom ne morate micati pogled s ceste. Bez obzira na to birate li svoju omiljenu glazbu ili planirate rutu preko njega - rukovanje govornim naredbama, koje čini dio serijske opreme vašeg infotainment sustava, uvijek će vam pružiti podršku.

Radiouređaj "Composition"

Prepustite se zabavi.

U svom Passatu vi ste glavni urednik programa. Sa serijskim radiouređajem "Composition" više nema mjesta za dosadu.

Navigacija

Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu.

Opcijski dostupan navigacijski sustav "Discover Pro" pomoći će vam da sretno stignete do odredišta. Oduševit će vas svestranim infotainmentom i posebnim komfornim značajkama kao što je paket "Streaming & Internet" ili We Connect Plus.

Povežite se sa svijetom. U Passatu ste online. I to na način na koji ste odavno naviknuli u svojoj svakodnevici – uvijek i svagdje, s prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima. Fiksno ugrađena eSIM kartica omogućuje vam izravan pristup mobilnim online uslugama i uslugama We Connect. Optimalno i u sklopu serijske opreme. Ostanite dakle informirani i dobro zabavljeni.

We Connect Plus

We Connect Plus. Konnektivität weitergedacht.

Die gesamte Welt der digitalen Dienste und Services von Volkswagen bringt Konnektivität auf ein neues Level: We Connect Plus2 bietet Ihnen zusätzliche smarte Funktionen von intelligenter Navigation mit Echtzeitinformationen über Medien-Streaming und Webradio bis hin zur Nutzung Ihres Smartphones als Fernbedienung für praktische Fahrzeuginformationen - für noch mehr Komfort und Entertainment.

Mobilni ključ

Dijelite svoj Passat s drugima.

Praktično i domišljato: po želji jednostavno i brzo otključajte i pokrenite svoj Passat pomoću svog smartphonea1 kao ključa. Mobilne ključeve možete također poslati prijateljima i članovima obitelji kako biste im omogućili jednostavno korištenje svog vozila.

Idući koraci