Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.4

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

ID.4

100 % SUV 100 % električan

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.4 Pro Performance: 478 – 537 km
ID.4 Pro Performance 4MOTION: 460 – 517 km

Cijena od (uključujući PDV)
48.416
Snaga motora (kW)
77 - 89
kW
Snaga motora (PS)
105 - 121
KS
Potrošnja
16,1 - 16,5
kWh/100 km

Stvoren za velike stvari

Potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu. Električne performanse koje oduševljavaju. I udobnost intuitivnog rukovanja koja će sve učiniti jednostavnim. Novi ID.4: snažan kao SUV i održiv kao ID.

ID.4 trenutačno se ne može naručiti sa svim veličinama baterija. No, na raspolaganju su vam gotova vozila koja su već proizvedena. Jednostavno se obratite svom Volkswagen partneru ili provjerite odmah dostupna vozila.

Snaga i doseg

Sa strujom ćete daleko stići

Više informacija o snazi i dosegu

Mehanizam za vuču

Opskrbljen za vašu opremu

Više informacija o mehanizmu za vuču

Potpuno električni užitak u vožnji: ID.4

ID.4 spaja najbolje iz dvaju svjetova: to je prvi Volkswagen koji objedinjuje snagu SUV-a i održivo iskustvo vožnje ID. modela. Doživite električne performanse koje oduševljavaju.

Više informacija o punjenju

Servis za vaš ID.4

 

Na ovoj stranici pronaći ćete korisne informacije o održavanju i inspekcijskom servisu modela ID.4. Ovdje možete, primjerice, saznati kada trebate otići na servis ili pročitati više o opsegu inspekcijskog servisa. Jeste li već upoznati s našim +gumama? Riječ je o optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem koje su posebno energetski učinkovite za električne automobile. One su već tvornički ugrađene u vaš ID.4 kao dio serijske opreme! Ovdje ćete pronaći sve prednosti i dodatne informacije.

Više informacija o servisu

Vanjski dizajn i unutrašnjost

Vanjski dizajn

Funkcija u njezinom najljepšem obliku

Urbani SUV s izvanrednim konceptom dizajna i promjerom zaokreta malog vozila: ID.4 pokazuje koliko atraktivna može biti električna mobilnost. S naplatcima od lakog metala savršenog oblika veličine 18" ili opcijskim naplatcima od lakog metala veličine od 19" do 21", uzdužnim krovnim nosačima za dodatnu prtljagu, unutrašnjim ručicama vrata za bolju aerodinamiku, opcijskim 3D LED stražnjim svjetlima s dinamičnim žmigavcima i još jednom posebnom značajkom: svjetlosnom linijom koja se sprijeda (opcijski) i straga proteže do novooblikovanog logotipa Volkswagen.

Na pakete dizajna

Dizajn boja

Jednostavno jedinstven

U sklopu svog opcijskog style paketa vanjske opreme model ID.4 nudi vam puno manevarskog prostora kako biste blistali i izvana, primjerice u svojoj željenoj boji. Posebnost je u tome što se opcijska metalik vanjska boja po vašem izboru spaja s kontrastnim krovom u crnoj boji, srebrnom letvicom okvira krova i C stupom. Signatura boja koja se igra kontrastima. Kao i sam ID.4.

Na style paket vanjske opreme

Pozdrav

Pozdravlja vas osobno

Novi ID.4 može vas prepoznati. Nakon što mu se približite sa svojim ključem vozila u kombinaciji s opcijskim sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access"*, automobil će vas pozdraviti svijetljenjem opcijski dostupnih IQ.LIGHT - LED matrix glavnih svjetala. Kako biste pronašli put do svog vozila i do kućnih vrata, "Leaving home" i "Coming home" funkcija osvijetlit će vam put projekcijom svjetla. Interaktivni ID.Light zaželjet će vam dobrodošlicu u unutrašnjosti prije no što će vam decentan zvuk pri pokretanju dati inspiraciju da odmah krenete. Kada ponovno izađete iz svog modela ID.4, on će vas pozdraviti na odlasku svjetlosnim znakom i zvučnim signalom.

*Sustav Keyless Access pruža vam potporu u okviru ograničenja sustava.

Keyless Access

Komforan ulazak

Zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Keyless Access" ID.4 će prepoznati vaš ključ vozila u džepu te će se otvoriti čim ruku približite ručici vrata. A zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Easy Open & Close" dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila da se električni stražnji poklopac otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

IQ.LIGHT

Spreman na gotovo sve

Model ID.4 razmišlja s vama. Blistav primjer: stilska, opcijski dostupna IQ.LIGHT LED matrix glavna svjetla. Ona sjaje tijekom vožnje zahvaljujući dinamičnoj regulaciji dugih svjetala bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu. Kada se približite svom vozilu, glavna će svjetla nakratko zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.4 posjeduje ljudske osobine.

Unutrašnjost

Dobro došli u otvoren prostor

Unutrašnjost novog modela ID.4 izvedena je tako prostrano i inteligentno da vama i vašoj obitelji pruža impresivan osjećaj u prostoru. To ćete primijetiti već pri ulasku u vozilo: mnoštvo slobodnog prostora za noge, varijabilno oblikovana središnja konzola i udobna sjedala, po želji s električnim namještanjem i funkcijom memorije. Tu su i veliki centralni dodirni zaslon veličine do 30,5 cm (12") te višenamjensko kolo upravljača s rukovanjem na dodir i feedbackom u obliku vibracija. Ambijentalno osvjetljenje u bojama po vašem izboru naglasit će atmosferu loungea. U kombinaciji s opcijskim panoramskim krovom uživat ćete u opuštenoj vožnji.

Na style pakete unutrašnje opreme

Na pakete komforne opreme

Ambijentalno osvjetljenje

Svjetlo za gotovo svako raspoloženje

Osigurajte svom modelu ID.4 veću osobnost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentna ploča, pretinac za mobilni telefon i vrata. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Augmented Reality Head-up zaslon

Navigacija koja predvodi

U modelu ID.4 zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Augmented Reality Head-up zaslon projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući Augmented Reality tehnologiji navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

Radiouređaj i navigacija

Ljepši zvuk

Radiouređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - glazbom ili zanimljivim informacijama. Sa svestranim navigacijskim sustavom "Discover Pro" imat ćete pristup mobilnim online uslugama We Connect te ćete moći uživati u jasnom digitalnom radioprijmu DAB+. U integriranom pretincu opcijskog sučelja za telefon "Comfort" vaš je smartphone na sigurnom i može se induktivno puniti.
Proširenje navigacije za vaš radiouređaj: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sustav u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternativne rute.

Više informacija o infotainment paketima

Update karti

Online aktualiziranje karti – ostanite informirani

U modelu ID.4 svoje ćete navigacijske karte vrlo jednostavno održavati ažuriranima: najnovije updateove pronaći ćete u našoj bazi podataka nekoliko puta godišnje, i to besplatno i s aktualiziranim isječcima karte iz regija u kojima često putujete. Opcijski infotainment sustav ID. modela aktualizira karte automatski i u redovitim intervalima. Tijekom vožnje kroz nova područja novi se updateovi prepoznaju prediktivno te se instaliraju u pozadini. Sve što za to trebate je sklopljen ugovor za We Connect Plus kako biste bili spojeni s internetom.

Potpuno električni ID. 4
– dogovorite sada probnu vožnju

Želite doživjeti novi ID.4 uživo?

Predložite nam željeni termin za probnu vožnju. Trgovac u vašoj blizini spojit će vas s vašim Volkswagenom.

Zatražite probnu vožnju u modelu ID.4 sada

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

Model ID.4 serijski je opremljen potporom kočenja u nuždi "Front Assist". Upozorenje na opasnost Car2X također je uvijek uključeno u opremi. Model ID.4 po želji možete opremiti dodatnim sustavima potpora kao što je "Travel Assist".

Potpora za govorne naredbe

Recite svom modelu ID.4 „Hello ID.”

Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte, primjerice, radiouređajem, navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

Povezivost

Potpuna umreženost s vašim modelom ID.4

Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte, primjerice, radiouređajem, navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

Više informacija o povezivosti

4MOTION

Pogon na sve kotače 4MOTION

Potpuno električne performanse za poseban užitak u vožnji: opcijski pogon na sve kotače 4MOTION omogućuje vam sportski dolazak na odredište. 

Više informacija o pogonu na sve kotače 4MOTION

Panoramski krov

Nebeski pogled

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom primjerice vrlo udobno možete upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roleta će se otvoriti.

Iskustvo vožnje

Paketi sportske opreme

S adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC, koja je uključena u paket sportske opreme "Plus", vozni postroj vašeg modela ID.4 prilagodit će se normalnom, sportskom ili udobnom stilu vožnje. Senzori registriraju razne situacije u vožnji, uzimajući pritom u obzir kočenje, upravljanje i ubrzanje. Električno podesiva amortizacija i upravljač prilagođavaju se u skladu s postavkama i osiguravaju iskustvo vožnje koje oduzima dah.
Uz pomoć adaptivne regulacije voznog postroja također možete prilagoditi postavke voznog postroja modela ID.4 vašem individualnom načinu vožnje i svojstvima kolnika.

Paket sportske opreme "Plus" uključuje sljedeću opremu:

  • adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC uključujući odabir profila vožnje
  • amortizaciju sprijeda (sportsku izvedbu)
  • amortizaciju straga (sportsku izvedbu)
  • progresivni upravljač
ID. zvuku

Ovaj automobil zvuči novo

Koliko će električni automobil biti tih, ovisi o samom vozilu. Kako bi cestovni promet učinio sigurnijim, pri brzini do 30 km/h vaš se ID.4 iznutra čuje tiše, a izvana nešto glasnije. Tako će ga prolaznici lakše primijetiti. Futuristička kompozicija naglašava njegov vizionarski identitet i istovremeno služi kao umjetno generirani zvuk u vožnji koji gotovo bešumne električne pogone zvučno čini primjetnima prolaznicima i biciklistima.

Toplinska pumpa

Konstruirana za velike dosege: toplinska pumpa u modelu ID.4

U potpuno električnom modelu ID.4 opcijska toplinska pumpa pobrinut će se za energetski učinkovito grijanje unutrašnjosti. Tako ušteđena energija pozitivno utječe na doseg.

Više informacija o toplinskoj pumpi

Jeste li spremni za električnu mobilnost?


Aplikacija EV Check

S našom novom aplikacijom Volkswagen EV Check možete analizirati svoj stil vožnje i saznati jeste li spremni za električnu mobilnost - i koje vam Volkswagen električno vozilo najbolje pristaje.

Vaš osobni profil pokazuje vam kako bi, primjerice, bilo voziti ID.4, koliki bi vam bio doseg, koja mu je cijena, gdje se nalazi najbliža stanica za punjenje i koliko traje punjenje.

Na aplikaciju EV Check u App-Storeu
Na aplikaciju EV Check u Play-Storeu

Aplikacije i dodatna oprema

Punjenje kod kuće na ID. Chargeru

Wallbox za vaš dom: ID.Charger

ID. Charger vaša je stanica za punjenje kod kuće. Svako jutro možete ući u svoj potpuno napunjeni ID.4 i započeti dan puni energije. On se naime puni dok vi spavate. Postoje tri verzije stanice za punjenje ID. Charger s većom povezivošću i inteligencijom. ID.Charger također je dostupan s WiFi i LTE/4G mrežom te integriranim brojilom električne energije. Inteligentne funkcije stanica za punjenje ID. Charger Connect i Pro mogu se kontrolirati putem usluge We Charge u aplikaciji We Connect ID..

Naša usluga instalacije maksimalno će vam pojednostaviti cijeli postupak - od besplatne online provjere do same instalacije. Ukratko: sve ćete dobiti od jednog providera. Podrazumijeva se da vaš ID. Charger može instalirati vaš električar po želji. Svoj ID. Charger i uslugu instalacije možete jednostavno naručiti online ili izravno kod svog Volkswagen trgovca.

Aplikacija We Connect ID.

Već vozite ID. model? Onda je aplikacija We Connect ID. vaš digitalni suputnik. Pomoću besplatne aplikacije možete vidjeti aktualni doseg svog modela ID.4, pokrenuti i zaustaviti postupke punjenja, unaprijed namjestiti individualnu željenu temperaturu i još mnogo toga.

Na aplikaciju We Connect ID. u App-Storeu
Na aplikaciju We Connect ID. u Play-Storeu

Dodatna oprema

Dodatna oprema za vaš ID.4

Od transporta do stila života - pokazat ćemo vam izbor dostupnih proizvoda koje možete konfigurirati izravno u svom modelu. Izvucite više iz svog modela ID.4.

Više informacija o dodatnoj opremi

Sve na nulu

Pred nama je najveći izazov u povijesti našeg poduzeća. Možda i najveći u povijesti mobilnosti: preuzimamo odgovornost za naš udio u globalnim emisijama CO₂. 

Više informacija o putu do nule

 

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.