Oduševljenje dolazi u sklopu serijske opreme

Linije opreme novog Passata

U liniji opreme "Business" novi Passat postavlja stilske akcente zahvaljujući kvalitetnim kromiranim letvicama na prozorima i branicima te srebrno eloksiranim uzdužnim krovnim nosačima. U unutrašnjosti uživajte u potpunom komforu tijekom putovanja uz prednja sjedala s funkcijom masaže, 3-zonski klima-uređaj "Air Care Climatronic", pretinac za induktivno punjenje svog smartphonea i inteligentnu potporu za govorne naredbe "IDA". Osim toga, zahvaljujući sustavu "Park Assist Plus" vaš Passat može vam već u prolasku reći je li parkirno mjesto dovoljno veliko - a pod vašim nadzorom također ući u parkirno mjesto i izaći iz njega. 

Za sjajne trenutke pobrinut će se vaš Passat u liniji opreme "Elegance". 17" naplatci od lakog metala "Napoli" pružit će mu elegantnu notu, dok će IQ.LIGHT matrix LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcima prikazati kolnik i vaš Passat u pravom svjetlu. Sjedala od mikroflisa "ArtVelours" s funkcijom masaže s 10 komora, ugodno ambijentalno osvjetljenje i brojne druge funkcije dovest će vas opušteno na odredište. 

Linija opreme "R-Line" oduševit će vas dodatnom dozom dinamike. 18" naplatci od lakog metala "Coventry", markantan R-Line paket vanjske opreme i sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu pokazat će vaše sportske preferencije na cesti. Tako će se i unutrašnjost s crnom krovnom oblogom, umetcima od četkanog aluminija i grijanim višenamjenskim sportskim kolom upravljača od kože pobrinuti za još izraženije sportsko iskustvo vožnje. Još više komfora pružit će vam potpora pri parkiranju "Park Assist Pro" s daljinskim upravljanjem, funkcija masaže s 10 komora na prednjim sjedalima i IQ.Light matrix LED glavna svjetla.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi doživljaj poslovne klase

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim