Stigli ste na odredište još prije no što ste krenuli?

Unutrašnjost novog Passata 

Ušli ste u vozilo, vezali ste pojas i gotovo ste zaboravili krenuti: u novom Passatu to bi vam se itekako moglo dogoditi, i to ne samo zbog njegovih opcijskih ergoActive sjedala s funkcijom masaže. Naime, svojom impresivnom unutrašnjošću, prostrano dizajniranim prostorom i svojim fokusom na inovativne tehnologije i elegantan dizajn on postavlja nova mjerila. Istančani detalji poput vidljivih šavova cockpitu prilagođenom vozaču pružaju luksuznu notu. Raznovrsnije mogućnosti odlaganja kojih je još više, primjerice veća jumbo kutija u središnjoj konzoli, pružaju fleksibilan prostor za pohranu svega što vam je bitno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat dostupan je odmah za narudžbu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim