Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni 
ID.4 GTX s pogonom na sve kotače

 

Cijena od (uključujući PDV)
451.543 HRK 59.930,00 €
Snaga motora (kW)
77
kW
Snaga motora (PS)
105
KS
Potrošnja
17,6
kWh/100km
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kombinacija razuma i užitka u vožnji

Ubrzanje od 0 do 100 km/h u 6,2 sekunde, bez lokalnih emisija CO2 - s novim modelom ID.4 GTX ne morate više pristajati na kompromise kako biste ostvarili održivu vožnju. Doživite sportske performanse "brata" modela ID.4 s pogonom na sve kotače uz potpuno električni pogon i veliki doseg. Novi ID.4 GTX: sportski karakter poput GTI modela, udoban kao SUV i održiv kao ID.

Model ID.4 GTX odlikuju brojne značajke. Donosimo vam pregled prvih triju značajki:

Pogon na sve kotače

Pogon na sve kotače za sve koji rado putuju sportski u svim vremenskim prilikama.

Više o pogonu na sve kotače

Dizajn

Ekskluzivni, serijski 20“ naplatci od lakog metala, crna rešetka otvora za prozračivanje visokog sjaja, upečatljiva signatura svjetala u zračnim zavjesama – električna mobilnost može imati ovakav sportski duh.

Više o dizajnu

Performanse

Dva motora modela ID.4 GTX omogućuju ubrzanje od 0 na 100 km/h u otprilike 6,2 sekunde.

Više o performansama

Kombinacija električnih performansi i ekskluzivnog dizajna

Tehnologija

Pogon na sve kotače

Užitak u vožnji
SUV-om

Putovanje mnogim stazama: sportski pogon na sve kotače modela ID.4 GTX pomoći će vam da stignete do odredišta. Pritom se snaga motora po potrebi raspodjeljuje na sva četiri kotača. Postavke aktivirane ekskluzivnim profilom vožnje "Traction"1 jamče dobru trakciju i bolje vođenje po voznom traku, također i na nestabilnom ili klizavom terenu.

Performanse

Potpuno električne performanse

ID.4 GTX podiže užitak u vožnji na električni pogon s ubrzanjem od 0 na 60 km/ h u samo 3,2 sekunde i od 0 na 100 km/h u samo 6,2 sekunde na potpuno novu razinu. Nema mijenjanja stupnjeva prijenosa, gotovo bez zakašnjele reakcije - jednostavno krenite i osjetite kako vam se koža ježi. Zahvaljujući dosegu do 480 km2 opušteno prolazite kroz dan ili putujete u prirodu. A s maksimalnih 180 km/h ne ostavljate pritom samo svakodnevnicu iza sebe.

Progresivni upravljač i sportski vozni postroj

Prilagođeni užitku u vožnji

ID.4 GTX simbol je sportskog karaktera u svakom pogledu. Kako biste to i vi osjetili, ID.4 GTX ima sportski vozni postroj s krutom usklađenošću opruga, amortizera i stabilizatora. K tomu optimizirano ponašanje progresivnog upravljača povećava dinamiku vožnje. To jamči posebno izravan osjećaj u vožnji i još veću zabavu posebice kod sportskog načina vožnje ili na zavojitim dionicama.

Povećano opterećenje prikolice

Nikad lakše punjenje

Vaš hobi ili posao zahtijeva opsežnu opremu? Nema problema, ID.4 GTX dolazi po želji s električno sklopivim mehanizmom za vuču. Zahvaljujući pogonu na sve kotače, mehanizam za vuču konstruiran je za terete do 1200 kg3. Ako mehanizam za vuču nije potreban, može se ponovno preklopiti ispod branika.

MEB – modularna električna platforma

Superiorna prostranost u klasi

Bez obzira na to radi li se o gradskom automobilu, SUV-u ili prostornom vozilu s 5 sjedala: modularna električna platforma, MEB temelj je brojnih modela - tako i novog modela ID.4 GTX. Inovativna platforma vozila posebno je dizajnirana za električne automobile te optimalno upotrebljava mogućnosti te tehnologije. Tako je primjerice moguće ostvariti iznimno dugi međuosovinski razmak s kratkim prevjesima. Time ID.4 GTX impresionira superiornom prostranošću u klasi.

Dizajn

Vanjski dizajn

Izrazito sportski karakter

Novi ID.4 GTX pokazuje koliko čarobna može biti električna mobilnost: s futurističkim 20" naplatcima od lakog metala u ekskluzivnom GTX dizajnu, s crnim krovom tipičnim za ID.4, uzdužnim krovnim nosačima i crnom rešetkom otvora za prozračivanje visokog sjaja. Letvica okvira krova i dekor C stupa izvedeni su u ekskluzivnoj antracit boji. Dodatna značajka: elegantna svjetlosna traka između glavnih svjetala i logotipa Volkswagen. Natpis "GTX" na prednjem blatobranu i na stražnjem dijelu s kopčom difuzora Galvano sive metalik boje označava ovaj ID.4 kao atletičara. I sve to u sklopu serijske opreme.

Vanjsko ambijentalno osvjetljenje

Svjetlost je krom budućnosti

Novi ID.4 GTX oduševljava samostalnom signaturom svjetala. Vrhunac je elegantna svjetlosna traka između atraktivnih LED matrix glavnih svjetala i logotipa Volkswagen. LED matrix glavna svjetla pozdravit će vas čim otključate svoj ID.4 GTX ili mu se približite. GTX prednji branici lakirani visokim sjajem također imaju vlastitu signaturu svjetala u zračnim zavjesama. Osvijetljene ručice vrata te serijska 3D LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcem i opcijskim animacijama donose novu perspektivu kada je riječ o sportskom dizajnu. Unutrašnje, serijski osvijetljene ručice vrata zaokružuju dizajn svjetala.

Vanjski dizajn boja

Predstavlja snažne akcente

Novi ID.4 GTX nudi vam brojne mogućnosti kako biste blistali i izvana, primjerice svojom željenom bojom. U opcijskoj boji "Kings Red" posebno je naglašen sportski karakter modela ID.4 GTX pri čemu se posebno ističe markantni unutrašnji dizajn s crvenim ukrasnim šavovima. Posebnost je u tome što se boja po vašem izboru spaja s kontrastnim krovom u crnoj boji i crnim uzdužnim krovnim nosačima te ekskluzivnim C stupom za ID.4 GTX i letvicom okvira krova antracit sjajne boje - za postizanje odličnih kontrasta. 

Unutrašnjost

Predanost boji s ekskluzivnim kodom

Novi ID.4 GTX kombinira osjećaj prostranosti s brojnim sportskim detaljima. Crveni ukrasni šavovi GTX presvlaka sjedala od tkanine također se nalaze i na instrumentnoj ploči i u prednjim vratima. Prednja letvica u pragovima i kopča kola upravljača zajedno s GTX natpisom vizualno pokazuju vaš ulazak u novu, sportsku generaciju električne mobilnosti. Vidljive performanse koje znače samo jedno: krenite! 

Stvorite svoju sliku modela ID.4 GTX

Punjenje i doseg

Doseg

Vodi vas naprijed

Ujutro na sportske aktivnosti, pa odlazak na posao, pa nakon radnog vremena potpuno opremljeni na put za vikend - s modelom ID.4 GTX to nije problem4.  Na raspolaganju vam stoji baterija s neto sadržajem energije od 77 kWh i rasponom dosega orijentiranim na potrebe kupaca od 340 - 480 km4 te maksimalnom upotrebljivom snagom od 220 kW1 2.

Punjenje na putu

Nikad lakše punjenje

Odsada ćete o brojnim stvarima morati puno manje razmišljati. Usluga We Charge povezuje vas putem aplikacije We Connect ID.6 na svakom mjestu sa stanicama za punjenje te nudi ekskluzivne uštede vlasnicima modela Volkswagen ID. Na koji način We Charge pojednostavljuje punjenje strujom, možete saznati ovdje i u našem digitalnom priručniku.

  • Pronađite i upotrijebite više od 200 000 javnih mjesta za punjenje⁵ diljem Europe.
    Napomena: trenutačno punjenje je moguće samo na IONITY i HT punionicama
  • Punjenje diljem Europe pomoću samo jedne kartice za punjenje
  • Pronađite pravu tarifu We Charge za svaki zahtjev
  • Ekskluzivne uštede punjenja7 za IONITY mrežu stanica za brzo punjenje
  • Opušteno punjenje kod kuće s inteligentnim funkcijama punjenja za vaš privatan wallbox

 

Punjenje kod kuće

Wallbox za vaš dom: MOON Wallbox

Uz naš MOON Wallbox imate benzinsku postaju u vlastitoj kući. Tako ujutro možete ući u svoj napunjeni ID.4 GTX te puni energije započeti dan. Dakle, on se puni dok vi spavate.

Osigurat ćemo i da vam njegova ugradnja bude što ugodnija uz našu uslugu instalacije - od besplatne internetske provjere sve do montaže. Ukratko: opušteno i na jednom mjestu. Naravno, također postoji mogućnost da vam MOON Charger ugradi vaš električar od povjerenja. Željenu varijantu ID. Chargera i uslugu instalacije možete praktično naručiti online u tvrtki MOON ili izravno kod svojeg Volkswagen trgovca.

O kompletnom MOON asortimanu

Udobnost

Obitelj ID. Light

Jasna komunikacija

Pomoću značajke ID. Light vaš ID.4 GTX također vizualno komunicira te vam u kombinaciji s navigacijskim sustavom pomaže da vozite opuštenije u prometu. Automobil vas pozdravlja i napomene vašeg infotainment sustava i sustava potpora prevodi u svjetlosne signale koji vas opuštenije navode kroz promet. Kada se koristite rukovanjem govornim naredbama, ID. Light će vam poslati povratnu informaciju na vaš glas. A kada izađete iz modela ID.4 GTX, ID. Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - svjetlosnim znakom.

Potpora za govorne naredbe i pozdrav

Recite svom modelu ID.4 GTX „Hello”

Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice, radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

Doživljaj vožnje

Zvuči kao užitak u vožnji

Doživite novi osjećaj u vožnji: pokrenite svoj ID.4 GTX i stavite ručicu automatskog mjenjača u "D", zatim se oglašava zvuk i ID.Light ispod vjetrobranskog stakla signalizira vam da je vaše vozilo spremno za vožnju. Zvuk do brzine 30 km/h koji je dizajniran upravo za ID. obitelj upozorava druge sudionike u prometu da ste u blizini. Zahvaljujući snažnom e-motoru ubrzanje do 100 km/h traje samo 6,2 sekunde. 

AR Head-up zaslon

Navigacija koja predvodi

U novom modelu ID.4 GTX zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Head-up zaslon s proširenom stvarnošću projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

Keyless Access

Udoban ulazak u novi svijet

Zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Keyless Access"8 ID.4 GTX će prepoznati vaš ključ vozila u džepu te će se otvoriti čim ruku približite ručici vrata. A s opcijski dostupnim sustavom "Easy Open & Close" dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila da se električni stražnji poklopac otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

Panoramski stakleni krov

Nebeski pogled

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još je ljepši otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom primjerice vrlo udobno možete upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roleta će se otvoriti.

Još više informacija o modelu ID.4 GTX

ID.4 GTX oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike.

ID.4 značajke

Radiouređaj i navigacija

Natrag

Radiouređaj i navigacija

Povezivost

Jeste li spremni za električnu mobilnost?

Aplikacija We Connect ID.

Aplikacija We Connect ID. donosi vaš ID. Volkswagen model na smartphone. S praktičnim daljinskim funkcijama i uslugom We Charge. Tako je vaš ID. uvijek uz vas te možete provjeriti stanje napunjenosti, unaprijed klimatizirati vozilo ili pronaći slobodne stanice za punjenje u blizini. Potpuno jednostavno i praktično dodirom prsta.

Skinite u trgovini App-Store

Skinite u trgovini Google Play

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.