Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.5

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.5 Pro: 482 – 544 km
ID.5 Pro Performance: 482 – 544 km

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.5 Pro: 482 – 544 km
ID.5 Pro Performance: 482 – 544 km

Potpuno električni ID.5

Raspon dosega prema WLTP-u
ID.5 Pro: 482 – 544 km
ID.5 Pro Performance: 482 – 544 km

Cijena od (uključujući PDV)
51.886
Snaga motora (kW)
89
kW
Snaga motora (PS)
121
KS
Potrošnja
15,8
kWh/100 km

Elegantan oblik učinkovitosti

Svojim snažnim električnim performansama i skladnom siluetom novi ID.5 predstavlja moderan spoj SUV vozila i coupéa. S mogućnošću wireless updatea i spreman za novu definiciju električne mobilnosti. 

Elegantan vanjski dizajn coupéa

Novi ID.5 oduševljava revolucionarnim oblikom koji objedinjuje prednosti SUV vozila i aerodinamičnu siluetu coupéa - bez ikakvih kompromisa.  

Saznajte više

Inteligentno punjenje i doseg od 456 do 521 km

Model ID.5 objedinjuje snagu SUV-a, elegantan dizajn coupé modela i održivo iskustvo vožnje ID. modela. Doživite električne performanse koje oduševljavaju.

Saznajte više

Prostranost dizajna unutrašnjosti

Inteligentno i prostrano oblikovani koncept otvorenog prostora u unutrašnjosti pruža vam veću slobodu i slobodan prostor za ono što vam je važno.  

Saznajte više

Servis za vaš ID.5

 

Na ovoj stranici pronaći ćete korisne informacije o održavanju i inspekcijskom servisu modela ID.5. Ovdje možete, primjerice, saznati kada trebate otići na servis ili pročitati više o opsegu inspekcijskog servisa.
Jeste li već upoznati s našim +gumama? One su već tvornički ugrađene u vaš ID.5 kao dio serijske opreme! Ovdje ćete pronaći sve prednosti i dodatne informacije.

Više informacija o servisu

Vanjski dizajn

IQ.LIGHT

Pojavite se u sjajnom svjetlu

Već na prvi pogled novi ID.5 odlikuje se po želji novom vizualnom značajkom: inovativnim IQ.LIGHT svjetlima. Matrix tehnologija omogućava trajnu vožnju s dugim svjetlima bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu¹. Elegantna svjetlosna traka proteže se između atraktivnih matrix LED glavnih svjetala i Volkswagen logotipa. Što sprijeda ostavlja dobar dojam, ne smije nedostajati straga: dio paketa su opcijska 3D LED stražnja svjetla s animiranim stop svjetlom i integriranim dinamičnim pokazivačima smjera koji svojom skladnom svjetlosnom linijom pokazuju smjer kretanja vozila.  

Panoramski stakleni krov

Nebeski pogled

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom primjerice vrlo udobno možete upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roleta će se otvoriti. 

Mehanizam za vuču

Za sve koji nešto žele transportirati

Ne želite se ničega odreći dok ste na putu? Opcijski dostupan mehanizam za vuču, koji se električno zakreće pritiskom na gumb, stvara više prostora za ono što vam je potrebno tijekom dana. S obzirom na to da je konstruiran za terete do 1200 kg² (kočeno), u svom modelu ID.5 možete puno toga transportirati.

Unutrašnjost

Ambijentalno osvjetljenje

Svjetlo za gotovo svako raspoloženje

Osigurajte svom modelu ID.5 veću osobnost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentnoj ploči, pretincu za mobilni telefon i vratima. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora. 

AR Head-up zaslon

Navigacija koja predvodi

U novom modelu ID.5 zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan  Head-up zaslon s proširenom stvarnošću projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste. 

Potpora za govorne naredbe i ID. Light

Recite svom modelu ID.5 „Hello ID.“

Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti. Kada se koristite rukovanjem govornim naredbama, ID. Light će vam poslati povratnu informaciju na vaš glas. Pomoću značajke ID. Light vaš ID.5 također vizualno komunicira te vam u kombinaciji s navigacijskim sustavom pomaže da vozite opuštenije u prometu. Automobil vas pozdravlja i napomene vašeg infotainment sustava i sustava potpora prevodi u svjetlosne signale koji vas opuštenije navode kroz promet. A kada izađete iz modela ID.5, ID. Light odgovorit će vam pozdravom pri odlasku - svjetlosnim znakom. 

Potpuno električni ID.5
– dogovorite sada probnu vožnju

Želite doživjeti novi ID5 uživo?

Zatražite probnu vožnju u modelu ID.5 sada

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

Model ID.5 serijski je opremljen potporom kočenja u nuždi "Front Assist". Upozorenje na opasnost Car2X također je uvijek uključeno u opremi. Model ID.5 po želji možete opremiti dodatnim sustavima potpora kao što je "Travel Assist". ¹ ⁴

Tehnologija

Wireless aktualizacije softvera

Revolucionarni i uvijek ažurirani

Ažuriranja povećavaju funkcionalnost digitalnih sustava u vašem modelu ID.5. On ih zahvaljujući wireless aktualizacijama softvera može primjerice potpuno automatski aktualizirati tijekom noći čim potvrdite ažuriranje na svom infotainment sustavu. Tako je vaš ID.5 uvijek ažuriran, a vi ste opremljeni novim funkcijama u svom vozilu. 

Povezivost

Potpuna umreženost s vašim modelom ID.5

Ponude povezivosti proizvođača Volkswagen omogućuju vam veću razinu udobnosti i zabave. Povezivanje vašeg modela ID.5 s internetom i vašim smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete na odredište - vi se još samo morate pobrinuti za vožnju.

Više informacija o povezivosti

e-Sound / doživljaj vožnje

Ovaj automobil zvuči novo

Koliko će električni automobil biti tih, ovisi o samom vozilu. Kako bi cestovni promet učinio sigurnijim, na brzini do 30 km/h vaš se ID.5 iznutra čuje tiše, a izvana nešto glasnije. Tako će ga prolaznici lakše primijetiti. Futuristička kompozicija naglašava vaš vizionarski identitet i istovremeno služi kao umjetno generirani zvuk u vožnji koji gotovo bešumne električne pogone zvučno čini primjetnima prolaznicima i biciklistima.

Pogon

Održive performanse za užitak u vožnji

Novi ID.5 pobrinut će se za to da vam gotovo svaka vožnja bude uzbudljiva. Naime, njegov elektromotor razvija snagu dinamično i s punim okretnim momentom od samog početka. A na putu prema nižem ugljičnom otisku vodi vas veliki korak prema naprijed. 

Toplinska pumpa i upravitelj dosega

Podupire vas na hladnim temperaturama: toplinska pumpa modela ID.5

U novom potpuno električnom modelu ID.5 opcijska toplinska pumpa pobrinut će se za energetski učinkovito grijanje unutrašnjosti. Energija koja se pritom štedi pozitivno utječe na doseg.
I novi planer rute obitelji ID. modela podupire vas u svakodnevici integriranjem preferiranih mjesta za punjenje u vašu navigacijsku rutu i inteligentnim optimiziranjem rute i potrebnih vremena punjenja. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

Više o toplinskoj pumpi

Aplikacije i dodatna oprema

Punjenje kod kuće na ID. Chargeru

Wallbox za vaš dom: ID.Charger

S punjačem ID. Charger8,9 imat ćete mjesto za punjenje kod kuće. Tako ujutro možete ući u svoj napunjeni ID.5 te puni energije započeti dan. Dakle, on se puni dok vi spavate. ID. Charger dostupan je u tri verzije sa sve većim razinama povezivosti i inteligencije. Naime, po potrebi je dostupan i s Wi-Fi i 4G vezom te ugrađenim brojilom struje. Inteligentnim funkcijama ID. Chargera Connect i Pro moguće je upravljati putem usluge We Charge u aplikaciji We Connect ID.

A njegova ugradnja bit će vam ugodnija uz uslugu instalacije8 - od besplatne internetske provjere sve do montaže. Ukratko: opušteno i na jednom mjestu. Naravno, također postoji mogućnost da vam ID. Charger ugradi vaš električar od povjerenja. Željenu varijantu ID. Chargera i uslugu instalacije možete praktično naručiti online ili izravno kod svojeg Volkswagen trgovca.8

Punjenje na putu uz We Charge

Nikad lakše punjenje

Odsada ćete o brojnim stvarima morati puno manje razmišljati. S uslugom We Charge imat ćete pristup jednoj od najvećih i najbrže rastućih mreža stanica za punjenje¹⁰ u Europi uključujući cijelu IONITY mrežu stanica za brzo punjenje. U tu svrhu vozači ID. modela mogu birati među atraktivnim tarifama za punjenje namijenjenima vozačima koji prelaze malo kilometara i vozačima koji prelaze puno kilometara te tako profitirati od ekskluzivnih ušteda. Tarife za punjenjei besplatna kartica za punjenje8 mogu se naručiti putem aplikacije We Connect ID. App11.

Ovdje ćete saznati više o usluzi We Charge

Dodatna oprema za ID.5

Dodatna oprema za ID.5

Od transporta do stila života - pokazat ćemo vam izbor raspoloživih proizvoda koje možete konfigurirati izravno u svom modelu. Izvucite još više iz svog modela ID.5.

Na dodatnu opremu za ID.5

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim