Blistat ćete. Bez zasljepljivanja drugih.

IQ.LIGHT u novom Passatu

Novi se Passat već na prvi pogled odlikuje opcijskom vizualnom značajkom: inovativnim IQ.LIGHT svjetlima. Matrix tehnologija glavnih svjetala omogućava trajnu vožnju s dugim svjetlima bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu.1⁠ Elegantna svjetlosna traka proteže se između glavnih svjetala i logotipa Volkswagen. Dio opcijskog paketa su i 3D LED stražnja svjetla s animiranim stop svjetlom i integriranim dinamičnim žmigavcima koji svojom skladnom svjetlosnom linijom pokazuju smjer kretanja vozila. 

U okviru granica sustava

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat dostupan je odmah za narudžbu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim