Jedan Passat. Tri klimatske zone.

Klima-uređaj u novom Passatu

Tko to još nije doživio: ono što je jednom suputniku prehladno, drugom je pretoplo. Sa serijskim klima-uređajem "Air Care Climatronic" to odlazi u povijest. Od linije opreme Business temperatura u trima zonama može se međusobno neovisno regulirati. Na vozačevoj i suvozačevoj strani te stražnjoj klupi svatko može uživati u svojoj individualnoj ugodnoj klimi - a u stražnjem redu sjedala i s vlastitim elementima za rukovanje. Ali to još nije sve: što sporije vozite, to "Air Care Climatronic" postaje tiši. A čim aktivirate pranje stakla ili umetnete u stupanj za vožnju unatrag, automatski se prebacuje na zatvoreni optok zraka. Tako neugodni mirisi ne ulaze u vozilo i zajamčena je iznimno dobra klima tijekom vožnje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat dostupan je odmah za narudžbu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim