Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Online usluge Car-Net za vašu mobilnu svakodnevnicu

Otkrijte Car-Net

Preko mobilnih online usluga aplikacije Car-Net najbolje ste informirani - jer puno starijih Volkswagen modela prije modelske godine 2021. serijski je za vas opremljeno za Car-Net. Otkrijte sada ponude povezivosti aplikacije Car-Net.¹

 

Guide & Inform

Cilj pred očima u skoro realnom vremenu

S uslugama "Guide & Inform" aplikacije Car-Net na putu ste najbolje infomirani. Tražite uzbudljiva odredišta u svojoj okolini, dobivajte potpuno aktualne prometne informacije izravno iz interneta i još puno toga.

Saznajte više

Security & Service

Mobilna sigurnost

Paket usluga "Security & Service" aplikacije Car-Net nudi vam mobilni pristup važnim funkcijama vozila. Zaključajte i otključajte svoje vozilo preko aplikacije Volkswagen App ili provjerite stanje vozila. U to se ubrajaju i poziv za pomoć na cesti i online alarmni uređaj protiv krađe.

Usluga e-Manager nudi dodatne usluge za e-modele i hibridna vozila, kao što je kontrolirano punjenje ili klimatizacija.

Saznajte više

e-Remote

Ovo je e-Remote

Car-Net "e-Remote" nudi vam sasvim jednostavan pristup najvažnijim funkcijama vašeg e-modela odnosno hibridnog vozila marke Volkswagen. Potpuno praktično s računala ili zahvaljujući aplikaciji Volkswagen App također jednostavno s pametnog telefona. Ovdje pronađite više informacija o mnoštvu mogućnosti koje vam pruža "e-Remote". 

Saznajte više

Car-Net u Touaregu ²

Potpuno povezani uz Touareg

Internet i digitalno umrežavanje postali su dio našeg svakodnevnog života, pa zašto biste ih se onda trebali odreći u automobilu? U Touaregu su mobilne online Car-Net usluge serijski dostupne nakon aktivacije i to na posve novoj razini koja jamči maksimalnu povezivost.

Saznajte više

Ovako aktivirate i koristite Car-Net

Ovdje saznajte kako možete aktivirati svoje online usluge putem aplikacije Volkswagen App i što vam je za to potrebno.

Pogledajte upute za aktivaciju

Provjerite preduvjete

Praktične usluge za vašu svakodnevnicu

Sigurnost

U dobrim ste rukama

Dobro je da je uvijek netko tu: S opcionalnom uslugom poziva u nuždi stupit ćete u kontakt s centralom za pozive u nuždi tvrtke Volkswagen pritiskom crvenog SOS gumba koja je danononćno dostupna. Kod nezgoda u kojima se aktivira zračni jastuk automatski se poziva pomoć.

Kontrola

Umirujuće je kad se auto sam provjerava

Svejedno radi li se o sadržaju spremnika, kilometraži ili napomenama o sljedećoj inspekciji: S uslugom "Security & Service" najvažniji podaci o vozilu uvijek su vam na oku.

Navigacija

Nemojte više voziti bez interneta

S podacima u realnom vremenu dobivajte informacije o prometu ili neka Car-Net pretražuje mjesta u koja možete svratiti. Svejedno radi li se o hotelu, sljedećoj benzinskoj postaji ili novootvorenom kinu.

Udobnost

Sve na dohvat ruke

Pobrinite se prije vožnje za ugodnu temperaturu u unutrašnjosti vozila ili provjerite jesu li vrata vašeg Volkswagena zaključana i je li isključeno pozicijsko svjetlo. Uz pomoć Car-Net usluge "e-Remote" možete daljinski upravljati mnogim funkcijama svog električnog odnosno hibridnog Volkswagen vozila.

Aplikacije Volkswagen Volkswagen App - digitalni pratilac za vaš Volkswagen

Aplikacija Volkswagen App ujedinjuje opsežnu ponudu povezivosti aplikacija VW Connect, We Connect i Car-Net. Pruža vam sve važne funkcije i usluge na jednom mjestu i osigurava još više udobnosti. Sada jednostavno preuzmite.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.