Veći volumen utovara za više mogućnosti

Koncept prostora u novom Passatu

Dopustite da vas oduševi prostranost u novom Passatu. A budući da je ručica mjenjača sada smještena iza kola upravljača, u središnjoj konzoli nastali su dodatni prostor i površina za odlaganje u koje ćete moći odložiti čak i svoj tablet. Njegov pametan koncept prostora omogućuje volumen prtljažnika veći za 40 litara, a s preklopljenom stražnjom klupom za čak 140 litara. Međutim, Passat vam je pripremio nove pretince za odlaganje i prostor za pohranu također u vratima i na mjestima koja nećete odmah primijetiti. U individualno namjestivom središnjem naslonu za ruke straga putnike će npr. obradovati držači za čaše i držač za smartphone.

Još jedna značajka je po želji dostupna funkcija "Easy Open/Close". Ona omogućuje otvaranje i ponovno zatvaranje poklopca prtljažnika bez ruku, samo pokretom stopala. Paket za prtljažnik serijski nudi 12-V utičnicu, pregradnu mrežu, varijabilnu podnicu utovarnog prostora i roletu prtljažnika (po želji također električnu) te opcijski dodatne mreže prtljažnika, varijabilan pretinac za odlaganje, razdjelnik za prtljažnik s udubljenjem za pohranu predmeta i 230-V utičnicu sa zaštitnim kontaktom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat dostupan je odmah za narudžbu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim