Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Spreman kada i vi: ID. Crozz

Kada biste mogli nanovo izmisliti mobilnost, kako bi ona izgledala?

Imamo viziju koja je elektrificirala svakodnevicu. Električni automobil koji vaš život čini boljim. Toliko inteligentan da vas razumije. Baš svaku riječ. I tako umrežen da vam je bliži no ijedno vozilo prije njega. Zahvaljujući tehnologiji koja vas vodi dalje. Koja vam daje nove slobode. I koja vas nadahnjuje na otkrivanje novog.

Naša je ideja električni automobil za sve. A budući da je svaki čovjek drukčiji i da svatko od nas traži nešto drugo, stvorili smo vozilo koje odgovara baš svima. Toliko je osobno da će vam savršeno odgovarati. Ili vašoj obitelji. Ili vašem radnom mjestu. To je, primjerice, naše konceptualno vozilo ID. Crozz. On kao suvremeni crossover objedinjuje prednosti SUV-a s elegancijom coupéa. Prilično praktično. Naime, on je kod kuće kako u gradu tako i u prirodi. Baš poput vas. I on vam omogućuje puno toga. Sasvim jednostavno. I prilično električno.

Pokreni video

S modelom ID. Crozz imate slobodu činiti sve ono što vam je važno. Bez obzira na to kojim putem krenete. Zato je njegov doseg tako velik da gotovo nijedan cilj nije predalek. Stoga ostavite grad i svakodnevicu iza sebe i upustite se u pustolovinu otkrivanja. Njegovu smo prostranu unutrašnjost oblikovali tako da se doima poput drugog doma. Ona je fleksibilna i nudi vam veliku količinu prostora. Ustvari toliku da u nju stane i crossbike. I prtljaga za cijeli odmor. Zahvaljujući novoj tehnologiji osigurava svjež, čist zrak. Izvana i iznutra. Sa svojim elektromotorom bez emisija štetnih tvari vozit će tako tiho da ćete od šumske staze do planinskog puteljka prirodu doživjeti svim svojim osjetilima. A zahvaljujući njegovu pogonu na sve kotače otkrit ćete mjesta na kojima još nikada niste bili. ID. Crozz uvijek je spreman na pustolovinu. I spontan poput vas.

Prototip modela ID. Crozz marke Volkswagen oličenje je električne mobilnosti budućnosti. On pršti od inovacija koje vam omogućuju da dinamično i nečujno klizite zavojitim cestama. U jednom će vas trenutku u budućnosti vaše vozilo po želji također moći voziti automatizirano - pri čemu ćete vi jednostavno moći uživati u pogledu. I još jedna stvar: s ovim digitalno umreženim automobilom čak možete razgovarati. Stoga pozdravite svoju slobodu.

Više prostora za ideje.

Prostorno čudo

ID. Crozz razvijen je kako bi vam pružio viši stupanj slobode. I prostranosti. Pri tome smo postupali vrlo pažljivo i izostavili sve što nije važno. Primjerice B stup. Stražnja sjedala i središnja konzola također se s lakoćom mogu pomicati. Tako ćete imati više prostora za sve ono što vam je važno. 

Sloboda kamo god pošli.

Pogon na sve kotače

ID. Crozz vodi vas dalje. A sa svojim električnim pogonom na sve kotače moći će dospjeti na gotovo svako odredište. Uskoro će, zahvaljujući novim tehnologijama, također biti mogući dosezi do 500 kilometara sa samo jednim punjenjem baterije. Stoga ostavite svoju svakodnevicu iza sebe i krenite na put. Bez obzira na to jeste li sami ili u društvu ljudi koji su vam važni. Izražen sportski karakter. I bez lokalnih emisija štetnih tvari.  

Više vremena za vas.

Autonomna vožnja

Voziti ili biti vožen. U modelu ID. Crozz vi birate. Dodir na kolu upravljača dovoljan je kako bi ID. Pilot preuzeo upravljanje vozilom. Ili ćete mu to jednostavno reći pomoću upravljanja govornim naredbama. Usto se kolo upravljača u autonomnom modusu vožnje uvlači. Tako ćete imati još više slobodnog prostora za one zaista važne stvari. Kao što je, primjerice, krajolik. Ili dobra knjiga. Iako su to želje koje će tek jednog dana biti moguće, one već sada zvuče dobro.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.