Ublažava neravnine na cesti. Ali ne i očekivanja.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC Pro u novom Passatu

Često su nevidljive inovacije te koje čine razliku. Kao i po želji dostupna adaptivna regulacija voznog postroja DCC Pro s dinamičnim upravljačem. Elektronički regulirani amortizeri s 2-ventilskim sustavom u milisekundama se prilagođavaju svojstvima kolnika i situaciji u vožnji. To u novom Passatu s dugim međuosovinskim razmakom jamči još veći komfor i užitak u vožnji. A kome to nije dovoljno, može još preciznije prilagoditi svoj Volkswagen preko različitih modusa Komfort, Sport i Individual.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi doživljaj poslovne klase

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim