Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Jednostavno punjenje struje na svakom koraku – uz We Charge

Uz uslugu We Charge još ćete jednostavnije napuniti svoj električni Volkswagen – kod kuće preko umreženog wallboxa te na putu na više od 200 000 javnih stanica za punjenje u Europi. Jednostavno pomoću jedne kartice. Sve unutar aplikacije.

 

Uz uslugu We Charge još ćete jednostavnije napuniti svoj električni Volkswagen – kod kuće preko umreženog wallboxa te na putu na više od 200 000 javnih stanica za punjenje u Europi. Jednostavno pomoću jedne kartice. Sve unutar aplikacije.

Nikad lakše punjenje uz Volkswagen

Od sada je puno manje razloga za brigu. Već od 0,00 € mjesečno We Charge će vas na svakom koraku povezati sa stanicama za punjenje pomoću aplikacije We Connect ID. i ponuditi vam ekskluzivne povoljnije cijene za vlasnike modela Volkswagen ID. Na koji način We Charge pojednostavljuje punjenje struje možete saznati ovdje i u našem digitalnom priručniku.

  • Pronađite i punite na više od 200 000 javnih stanica za punjenje
  • Punite sa samo jednom karticom za punjenje diljem Europe
  • Pronađite pravu tarifu za We Charge za svaki zahtjev
  • Ekskluzivne povoljnije cijene za IONITY mrežu stanica za brzo punjenje
  • Punite jednostavno kod kuće pomoću inteligentnih funkcija punjenja za vaš privatni wallbox

Preuzmi priručnik

Punjenje na putu

We Charge pronalazi stanice za punjenje u vašoj blizini, pomaže vam u planiranju rute i omogućuje punjenje karticom za punjenje na više od 200 000 javnih stanica za punjenje diljem Europe. U njih se također ubrajaju IONITY punionice za brzo punjenje na najvažnijim autoputovima koje možete vrlo lako upotrebljavati uz uslugu We Charge. Uključujući potpunu kontrolu troškova.

Punjenje kod kuće

We Charge olakšava punjenje na vašem umreženom wallboxu ID. Charger Connect ili ID. Charger Pro. U budućnosti ćete moći pratiti postupke punjenja pomoću aplikacije i upravljati istima putem smartphonea te podijeliti svoj wallbox s drugima ili profitirati od inteligentnih funkcija poput daljinskog održavanja.

Uskoro dostupno: We Charge u aplikaciji We Connect ID.

Funkcije usluge We Charge uskoro će biti dio aplikacije We Connect ID. Tada ćete moći jednostavno potražiti i pronaći javne stanice za punjenje u aplikaciji i provjeriti njihovu dostupnost u stvarnom vremenu. Vaši postupci punjenja bit će vam vidljivi radi potpune transparentnosti troškova. A za upravljanje tarifama i karticom za punjenje bit će dovoljan tek jedan dodir prstom.

Kao stvorene za vas: tarife punjenja We Charge

Tarife punjenja We Charge Free (za sva vozila) We Charge Go (samo za ID. modele) We Charge Plus (samo za ID. modele)
Osnovna naknada 0,00 €/mjesec 7,30 €/mjesec ili 0,00 €/mjesec 17,04 €/mjesec ili 9,73 €/mjesec
Cijena punjenja IONITY 0,77 €/kWh 0,53 €/kWh 0,29 €/kWh
Cijena punjenja kod drugih vlasnika agregata za punjenje individualno + 0,29 € po postupku punjenja individualno + 0,00 € po postupku punjenja individualno + 0,00 € po postupku punjenja
Trajanje ugovora (bez automatskog produženja) nema 12 mjeseci 12 mjeseci
Jednokratna naknada za aktivaciju (uključujući besplatnu karticu za punjenje) 0 € 0 € 0 €

Cijene uključuju smanjeni PDV (16 %) do (uključujući) 31. prosinca 2020. godine. Od 1. siječnja 2021. godine ponovno će se primjenjivati cijene s redovnim PDV-om (19 %) na tarife s mjesečnim naknadama: Go 7,49 € mjesečno uz IONITY 0,55 €/kWh, Plus 9,99 € mjesečno odnosno 17,49 € mjesečno uz IONITY 0,30 €/kWh - doplata za punjenje u tarifi Free ponovno će iznositi 0,30 € po postupku punjenja uz IONITY 0,79 €/kWh od 1. siječnja 2021. godine. Prikazane tarife punjenja i kartica za punjenje predstavljaju ponudu društva Volkswagen Group Charging GmbH. Za ugovaranje ovih tarifa potrebni su vam Volkswagen ID (VW-ID) i aplikacija Volkswagen We Connect ID. Ako ne želite proslijediti svoje podatke o VW ID-u društvu Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), možete ugovoriti alternativnu ponudu putem stranice www.elli.eco bez posebnih uvjeta koje je odobrio Volkswagen. Kartice za punjenje i modeli stanice za punjenje ID. Charger također predstavljaju ponudu društva Volkswagen Group Charging GmbH. Tarife We Charge Go i We Charge Plus dostupne su isključivo ID. modelima marke Volkswagen. Tvrtka Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) nudi kupcima ID modela koji se brzo pune (ovisno o opremi od 100 kW snage punjenja) povoljnu We Charge Go tarifu bez mjesečne osnovne pristojbe i We Charge Plus tarifu za 9,99 € mjesečno za 1 godinu. Ova ponuda važi do zaključno 30. 6. 2022. Trajanje ugovora za navedene tarife iznosi 12 mjeseci. Tijekom razdoblja smanjenog PDV-a na 16 % do (uključujući) 31. prosinca 2020. godine mjesečna naknada za tarifu We Charge Plus iznosi 9,73 €. Ugovor za navedene tarife traje 12 mjeseci i može se produžiti dva puta na razdoblje od 12 mjeseci. Cijene punjenja izvan IONITY mreže stanica za brzo punjenje društvo Volkswagen Group Charging GmbH obračunava za svakog vlasnika dotičnog agregata za punjenje pojedinačno na temelju kWh, sesije, vremena ili bilo koje druge kombinacije. Neki vlasnici mogu naplaćivati naknadu za parkiranje. Prije početka svakog postupka punjenja u ovoj aplikaciji možete provjeriti trenutačno važeće cijene struje punjenja za određenu stanicu za punjenje. Tijekom punjenja u inozemstvu može se obračunati devizna provizija. U tarifama We Charge Go i We Charge Plus nema doplate za pojedini postupak punjenja. Jednokratna naknada za aktivaciju u visini od 9,99 € ne naplaćuje se ako je ugovor zaključen do 31. prosinca 2020. godine.

We charge - koliko napunite, toliko platite

Svatko tko puni kod kuće ili na poslu, učestalo koristi svoj električni Volkswagen na kratkim dionicama, započet će s We Charge Free: punjenje na javnim mjestima i IONITY stanicama za brzo punjenje strujom bez mjesečnih fiksnih troškova u najkraćem mogućem roku. Ne može biti jednostavnije.

We Charge Go - za povremeno punjenje u pokretu

Na primjer, živite u najmu, punite vozilo u gradu, uglavnom vozite na kratkim dionicama i povremeno posjećujete obitelj u drugom gradu? Tada je We Charge Go pravo rješenje za vas. Tako kao vlasnik ID.-a s mogućnošću brzog punjenja možete bez osnovne naknade na javnim stanicama za punjenje puniti strujom i iskoristiti prednosti cijena uz IONITY.

We Charge Plus - za vozače koji često pune svoje vozilo i prelaze duže dionice

We Charge Plus preporučujemo svim vlasnicima ID. modela s funkcijom brzog punjenja koji godišnje kod kuće ili na putu pune više od 2400 km. Uz nisku mjesečnu osnovnu naknadu možete puniti na putu u sklopu mreže stanica za brzo punjenje našeg premium partnera IONITY, i to po atraktivnoj povoljnijoj cijeni.

Karticu za punjenje We Charge uskoro ćete moći naručiti putem aplikacije

Usluga We Charge uskoro će biti dio aplikacije We Connect ID. Čim usluga punjenja bude dostupna, moći ćete se jednostavno registrirati. Svoju karticu za punjenje možete potom naručiti putem aplikacije u kombinaciji s odgovarajućom tarifom za We Charge.

Potpuno umreženi i kod kuće – uz ID. Charger

Opustite se kod kuće dok vam se automobil puni: uz uslugu We Charge svojim umreženim wallboxom možete potpuno jednostavno daljinski upravljati putem aplikacije iz udobnosti vašeg kauča. 

ID. Charger: ovako ćete svoj dom pretvoriti u stanicu za punjenje

Električna je mobilnost jednostavnija nego što mislite. S wallboxom ID. Charger nudimo vam moderan koncept punjenja kod kuće. Posebno praktično: We Charge vam nudi inteligentne online usluge za modele ID. Charger Connect i Pro. Pomoću aplikacije vrlo jednostavno konfigurirajte ID. Charger i upravljajte njime iz daljine te pratite postupke punjenja i upravljajte pristupom. Postali ste znatiželjni?

Na web-shop

Često postavljana pitanja

Na koji način mogu nabaviti uslugu We Charge?

Usluga We Charge integrirana je u aplikaciji We Connect ID. koja će biti dostupna u App-Storeu (Google Play Store ili Apple App Store) 2020. godine nakon uvođenja modela Volkswagen ID.3 na tržište. Za upotrebu usluge We Charge potreban vam je besplatni Volkswagen ID koji možete kreirati registracijom u aplikaciji. Također morate prihvatiti Opće uvjete poslovanja i smjernice o zaštiti podataka usluge We Connect i društva Volkswagen Group Charging GmbH. Kako biste nakon toga mogli puniti na javnim punionicma za punjenje putem usluge We Charge, morate odabrati tarifu punjenja i aktivirati svoju karticu za punjenje We Charge u aplikaciji. Karticu ćete dobiti u sklopu isporuke modela ID.3 ili je jednostavno možete naručiti putem aplikacije i zatražiti njezinu dostavu na svoju adresu. U slučaju dodatnih pitanja slobodno se obratite svom preferiranom servisnom partneru.

Što mi je potrebno za upotrebu usluge We Charge?

Za upotrebu usluge We Charge potrebni su vam:

  • aplikacija We Connect ID.,
  • kartica za punjenje We Charge s važećom tarifom punjenja i
  • besplatan Volkswagen ID.
Gdje mogu puniti uz uslugu We Charge?

Uz uslugu We Charge možete puniti na više od 200 000 javnih stanica za punjenje u Europi. We Charge pregovara s pružateljima infrastrukture punjenja s ciljem da vam se ponudi najbolja cijena. Kupci usluge We Charge dobivaju pristup IONITY mreži stanica za brzo punjenje po povlaštenim uvjetima koja je postavljena na europskim autoputovima i koja omogućava opuštene vožnje dugim dionicama zahvaljujući vrlo kratkim vremenima punjenja.

Koja je cijena punjenja na putu i na koji način plaćam svoje postupke punjenja u okviru usluge We Charge?

Troškovi punjenja prikazat će vam se prije svakog postupka punjenja. Ako upotrebljavate uslugu We Charge, dostavljat ćemo vam mjesečne račune za vaše postupke punjenja. Oni će se podmirivati putem načina plaćanja koji sami odaberete. Točne cijene ovise o našim pregovorima s vlasnicima agregata za punjenje. Cilj je dogovoriti najbolje moguće uvjete za naše kupce.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.