Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Pomoću We Charge punite jednostavno posvuda

We Charge2 je pametna usluga kojom svoj ID. model opušteno punite kod kuće i u cijeloj Europi na trenutačno više od 300.000 mjesta za punjenje.

We Charge2 je pametna usluga kojom svoj ID. model opušteno punite kod kuće i u cijeloj Europi na trenutačno više od 300.000 mjesta za punjenje.

Pomoću We Charge punite jednostavno posvuda

We Charge2 je pametna usluga kojom svoj ID. model opušteno punite kod kuće i u cijeloj Europi na trenutačno više od 300.000 mjesta za punjenje.

Jednostavno usputno punjenje

Električna mobilnost može biti jednostavna i pričinjavati zadovoljstvo - na koncu trebate svuda stići opušteno. Jednostavno posegnite za aplikacijom We Connect ID. App i provjerite lokaciju sljedeće stanice za punjenje - sa svojim Volkswagen ID. uz punjenje možete ostvariti i cjenovne pogodnosti.

 • Pronađite i upotrebljavajte tisuće javnih mjesta za punjenje
 • Punjenje u cijeloj Europi sa samo jednom karticom za punjenje
 • Pronađite pravu We Charge tarifu za svaku potrebu
 • Ekskluzivne prednosti u cijenama za IONITY brzu mrežu punjenja

Preuzmite brzi vodič

Kao stvorene za vas:
naše We Charge tarife

We Charge povezuje vas već od 0,- kn3 mjesečno s javnim stanicama za punjenje i pruža ekskluzivne cjenovne pogodnosti za vlasnike Volkswagen ID. modela. S We Charge Free, We Charge Go i We Charge Plus imate mogućnost birati između tri tarife za punjenje4,5,6 koje su prilagođenje individualnim potrebama - od povremenih korisnika do redovitih korisnika vozila.

We Charge Free

Platite samo ono što punite

 • AC: 4.15 kn³ / kWh
 • DC: 5.74 kn³ / kWh
 • IONITY: 5.97 kn³ / kWh
 • Osnovna pristojba (mjesec): 0 kn
 • Trajanje ugovora: 12 mjeseci

 

Naknada za blokiranje:
AC: 0.38 kn / min. od 180 min.
(otpada između 21:00 - 09:00 sati)
DC: 1.14 kn / min. od 90 min.

We Charge Go

Za povremeno punjenje na putu

 • AC: 2.94 kn³ / kWh
 • DC: 3.70 kn³ / kWh
 • IONITY: 5.97 kn³ / kWh
 • Osnovna pristojba (mjesec): 23.00 kn⁶ / 45.00 kn
 • Trajanje ugovora: 12 mjeseci

 

Naknada za blokiranje:
AC: 0.38 kn / min. od 180 min.
(otpada između 21:00 - 09:00 sati)
DC: 1.14 kn / min. od 90 min.

We Charge Plus

Za vozila koja se često pune i duge staze

 • AC: 2.79 kn³ / kWh
 • DC: 3.55 kn³ / kWh
 • IONITY: 2.64 kn³ / kWh
 • Osnovna pristojba (mjesec): 75.00 kn⁶ / 98.00 kn
 • Trajanje ugovora: 12 mjeseci

 

Naknada za blokiranje:
AC: 0.38 kn / min. od 180 min.
(otpada između 21:00 - 09:00 sati)
DC: 1.14 kn / min. od 90 min.

We Charge u We Connect ID. aplikaciji

Funkcije usluge We Charge integrirane su u We Connect ID. aplikaciju. Javne stanice za punjenje možete jednostavno pronaći i provjeriti dostupnost u aplikaciji u realnom vremenu. Za potpunu transparentnost troškova možete pogledati sve svoje postupke punjenja. Za upravljanje vašim tarifama i karticom za punjenje potreban je samo jedan klik. Zvuči vam dobro? Niže su poveznice za preuzimanje aplikacije i naše upute za registraciju. Alternativno skenirajte QR kod i preuzmite aplikaciju izravno na svoj pametni telefon.

Idite na trgovinu aplikacijama App Store

Idite u trgovinu Play Store

Idite u trgovinu Play Store

Spremni ste za pokret i želite upute do sljedeće stanice za punjenje? Nikakav problem. Jer putem wireless aktualizacije softvera vaša se aplikacija We Charge App jednostavno može povezati s vašim navigacijskim sustavom. Tako u prikazu We Charge možete filtrirati stanice za punjenje prema snazi i dostupnosti, a zatim bez napuštanja aplikacije za navigaciju izravno pokrenuti navođenje do odredišta.

Opušteno punjenje u svom domu

Sa svojim MOON Power Charger punjačem i u svome domu ste potpuno povezani. Jednostavno se opustite dok vaš automobil puni. Naslonite se i upravljajte svojim Wallbox punjačem potpuno komforno putem aplikacije. Tako svoje postupke punjenja uvijek imate pod kontrolom.

MOON Power Charger: Tako vaš dom postaje stanica za punjenje

Želite se doma opustiti dok vaš automobil puni? S MOON Power Charger punjačem preuzmite moderan koncept punjenja izravno u svoj dom. Posebno praktično: Povezani modeli MOON Power Charger Connect i MOON Power Charger Pro pružaju pametne funkcije u vezi s upravljanjem punjenjem kojima preko We Charge aplikacije daljinski možete upravljati, konfigurirati ih i upravljati njima.

Najčešća pitanja

Gdje mogu dobiti We Charge aplikaciju?

We Charge je integrirana u aplikaciju We Connect ID. App koja je od 2020. godine nakon uvođenja modela Volkswagen ID.3 postala dostupna u trgovinama aplikacijama (Google Play Store ili Apple App Store). Za korištenje usluge We Charge potreban vam je besplatni Volkswagen ID. koji možete izraditi preko registracije u aplikaciji. Osim toga morate prihvatiti Opće uvjete poslovanja i Direktive o zaštiti podataka usluge We Connect i tvrtke Volkswagen Group Charging GmbH. Kako biste nakon toga mogli puniti pomoću usluge We Charge na javnim stanicama za punjenje, morate se još odlučiti za tarifu za punjenje i u aplikaciji aktivirati karticu za punjenje za We Charge. Karticu za punjenje jednostavno možete naručiti preko aplikacije. U vezi s tim možete se rado obratiti svom odabranom servisnom partneru.

Što trebam za korištenje usluge We Charge?

Za korištenje usluge We Charge trebate:

 • aplikaciju We Connect ID. App
 • We Charge za punjenje s važećom tarifom za punjenje
 • besplatan Volkswagen ID.
Gdje mogu puniti pomoću We Charge?

Pomoću usluge We Charge možete puniti na više tisuća javnih stanica za punjenje u Europi. U vezi s tim tvrtka We Charge pregovara s ponuđačima infrastrukture punjenja kako bi vam omogućila najbolju cijenu. Kupci usluge We Charge dobivaju povoljniji pristup IONITY mreži brzog punjenja koja se gradi na europskim autocestama i koja u veoma kratkim vremenima punjenja omogućava ugodne vožnje na duge staze.

Koliko košta punjenje i kako plaćam svoje postupke punjenja uslugom We Charge?

Za svako vam se punjenje prikazuju troškovi prije svakog postupka punjenja. Kada upotrebljavate uslugu We Charge, mjesečno vam dostavljamo račun s vašim postupcima punjenja. Naplaćujemo ih vašim odabranim postupkom plaćanja. Točne cijene ovise o našim pregovorima s operaterima stanica za punjenje. Cilj je da se za naše kupce osiguraju najbolji uvjeti.

Razgovarajte s nama

 

Imate li pitanja, ideje ili feedback? Slobodno nas nazovite na telefonski broj +385/1626902.

Dostupni smo 24 sata na dan. Ako vaš pružatelj telefonskih usluga ne podržava ovaj broj, nazovite 0720-204599. Troškovi ovise o dotičnoj tarifi vašeg pružatelja usluga. Za pozive iz inozemstva mogu se obračunati troškovi roaminga.

Također možete poslati e-mail na adresu:
wecharge-support(kwfat)volkswagen(kwfdot)de

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.