Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Električna mobilnost marke Volkswagen

Električna mobilnost marke Volkswagen

Budućnost je električna

Uz električne automobile kao što su ID.3, električni SUV ID.4 ili električni SUV coupé ID.5 sami odlučujete koji oblik pogona odgovara vašem životu. Električna mobilnost iz Volkswagena nudi vam širok spektar pogonskih tehnologija koje su zabavne, učinkovitije i manje troše.

Potpuno električna vožnja u električnim automobilima: učinkovita i ekonomična.

Isključivo električni pogoni ispunjavaju brojne želje. Električni automobili rade bez zvukova i emisija te istovremeno impresioniraju svojom učinkovitošću. Kao inovativna pogonska tehnologija, e-motori se odlikuju tihim radom i imaju izrazito nisku razinu vibracija te očaravaju svojim snažnim okretnim momentom. To podrazumijeva užitak u vožnji od samoga kretanja. Brojne mjere osiguravaju visok stupanj učinkovitosti ovih motora koji sa strujom iz visokonaponske baterije postupaju posebno štedljivo. Kako bi usporili automobil, motori rade kao kočnica: tada postaju generator te ponovno pune baterije. Ovom se rekuperacijom u visokonaponskoj bateriji pohranjuje energija vraćena tijekom kočenja. 

Budućnost električne mobilnosti

Najbolji način da predvidite budućnost je da je iznova osmislite. Zato radimo na inovacijama budućnosti i već danas pokazujemo kako je zamišljena mobilnost za autonomnu vožnju.

Sve što trebate znati o električnoj mobilnosti

Imate li još pitanja na temu električne mobilnosti? Ovdje možete saznati sve o prednostima, kupnji, punjenju i dosegu električnog automobila te o tehnologiji i održivosti naših ID. modela.  

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.