Parkiranje bez muke. Također s velikom prikolicom.

Trailer Assist u novom Passatu

Novi Passat za sobom može vući teret do 2,2 tone, na primjer kamp-prikolicu ili prikolicu za konje. Opcijski mehanizam za vuču skriven je ispod stražnjeg dijela vozila te se u slučaju potrebe poluautomatski sklapa prema dolje. Okomito opterećenje kuke povećano je za 24 kg na 90 kg, što neće razveseliti samo ljubitelje e-bicikala.

A s obzirom na to da nije baš lako manevrirati prikolicom, ako odaberete opcijski Trailer Assist, on će vam pružiti podršku. Jednostavno ubacite u stupanj za vožnju unatrag, pritisnite parkirnu tipku, unesite željeni smjer vožnje prikolice, opušteno maknite ruke s kola upravljača i samo dodajte gas, kočite i nadzirite postupak - ostalo će obaviti opcijski Trailer Assist.1,2

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat dostupan je odmah za narudžbu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim