Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Dobrodošli u Connectivity Services tvrtke Volkswagen

1,2 Prosječna potrošnja (l/100km) 1,1 – 9,9, prosječna potrošnja (kWh/100km), kombinirana emisija CO2 21 – 246.

Što je to povezivost?

S uslugama povezivosti marke Volkswagen digitalizacija svečano ulazi u vaš Volkswagen i omogućava vam više udobnosti, sigurnosti i zabave. Povezivanjem vašeg vozila s internetom dobivate prometne informacije u realnom vremenu, podsjetnik na sljedeći servisni interval, streaming i webradio ili brzu pomoć u slučaju kvara.

Imajte na umu da dostupnost i preduvjeti pojedinačnih funkcija ovise o odabranoj usluzi.

We Connect i We Connect Start

Sljedeća generacija mobilnih online usluga. U svim vozilima pripremljenim za We Connect ³ kao što je novi Golf, Passat, T-Roc Cabrio te još puno aktualnih novih vozila Volkswagen od modelske godine 2021 po želji ste online. A s We Connect Start ⁴ također ste na najbolji način povezani s vašim ID. modelom. Zahvaljujući fiksno instaliranoj eSIM kartici vaš Volkswagen odmah je spreman za rad online.

Više o aplikaciji We Connect

Registracija za We Connect Start

Registracija i prijava

Car‑Net

Preko mobilnih online usluga aplikacije Car-Net brže stižete na odredište i najbolje ste informirani. Prometne informacije u realnom vremenu, slobodna parkirališta i cijene na benzinskim postajama, sve integrirano u navigaciju s Car-Net "Guide & Inform".
Vašim smartphoneom kao daljinskim upravljačem, s Car-Net "Security & Service" možete lagodno preko aplikacije We Connect zaključati i otključati vrata i prtljažnik.⁵

Saznajte više

Registracija i prijava

 

App-Connect 

Proširite kabinu svojeg vozila - App Connect prebacuje vaše odabrane aplikacije s pametnog telefona na dodirni zaslon vašeg infotainment sustava: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink® - dostupne su vam sve tri inovativne tehnologije koje vam osiguravaju korisne i zabavne funkcije.⁷

Saznajte više

 

 

Koje su vam usluge dostupne?

Je li vaš Volkswagen model opremljen aplikacijom We Connect ili Car-Net? Ovdje ćete dobiti neobvezujući uvid o tome koje su online usluge dostupne u modelu vozila koje ste odabrali.  

Provjerite sada

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.