Inteligentno klimatizirano sjedalo

Climatronic sjedala u novom Passatu

 

Opcijska ergoActive Plus sjedala od materijala ArtVelours ili kože raspolažu automatskom klimatizacijom. Pritom se površina za sjedenje i naslon sjedala mogu međusobno neovisno grijati i prozračivati. Zahvaljujući kombinaciji tih funkcija sjedalo u automatskom modusu može samostalno namjestiti vašu potpuno individualnu, ugodnu klimu sjedala. Kako je to moguće? U zoni kontakta sjedala i osobe mjere se temperatura i vlaga, uspoređuju s drugim čimbenicima relevantnim za klimu i favoriziranim postavkama, primjerice "Topla leđa", te se na temelju toga izračunava vaša individualna ugodna klima. Stoga znojan izlazak iz vozila postaje dio prošlosti. Uz automatski modus možete odabrati tri pametne klimatske postavke: od vruće i suhe pa sve do hladne. Iskusite potpunu udobnost s kojom ćete se osjećati dobro i svježe i na dugim putovanjima - bilo nakon sportske aktivnosti ili šetnje.

I putnici u drugom redu sjedala uživat će u komforu što će moći grijati površine za sjedenje na bočnim mjestima u tri stupnja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat

Novi Passat dostupan je odmah za narudžbu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim