Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Stvoren za velike stvari

Potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu. Električne performanse koje oduševljavaju. I udobnost intuitivnog rukovanja koja će sve učiniti jednostavnim. Novi ID.4: snažan kao SUV i održiv kao ID.

 

Snaga i doseg

S ID.4, učinkovitost i performanse nisu suprotnosti. Čak i uz sportsku vožnju, E-SUV ima dovoljan domet u svakodnevnom životu.

Više i o snazi i dosegu

Mehanizam za vuču

Kao prostrani SUV, ID.4 nudi dovoljno prostora za zahtjeve svakodnevnog života. A zahvaljujući dodatnoj kuki za prikolicu, također i za one prilike kada je potrebno prevesti nešto više.

Više o mehanizmu za vuču

Inteligentno punjenje

Svoj ID. možete gotovo svugdje napuniti energijom: kod kuće na ID. Chargeru, kućnom wallboxu, i na putu uz uslugu We Charge na agregatu za brzo punjenje ili na jednom od tisuće javnih mjesta za punjenje u Njemačkoj.

Više o punjenju

Vanjski dizajn i unutrašnjost

Vanjski dizajn

Funkcija u njezinom najljepšem obliku

Urbani SUV s izvanrednim konceptom dizajna i promjerom zaokreta malog vozila: ID.4 pokazuje koliko atraktivna može biti električna mobilnost. S naplatcima od lakog metala savršenog oblika veličine 18" ili opcijskim naplatcima od lakog metala veličine od 19" do 21", uzdužnim krovnim nosačima za dodatnu prtljagu, unutrašnjim ručicama vrata za bolju aerodinamiku, opcijskim 3D LED stražnjim svjetlima s dinamičnim žmigavcima i još jednom posebnom značajkom: svjetlosnom linijom koja se sprijeda (opcijski) i straga proteže do novooblikovanog logotipa Volkswagen.

Na pakete dizajna

Dizajn boja

Jednostavno jedinstven

U sklopu svog opcijskog style paketa vanjske opreme model ID.4 nudi vam puno manevarskog prostora kako biste blistali i izvana, primjerice u svojoj željenoj boji. Posebnost je u tome što se opcijska metalik vanjska boja po vašem izboru spaja s kontrastnim krovom u crnoj boji, srebrnom letvicom okvira krova i C stupom. Signatura boja koja se igra kontrastima. Kao i sam ID.4.

Na style paket vanjske opreme

Panoramski krov

Nebeski pogled

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom primjerice vrlo udobno možete upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite "Hello ID., show me the stars" i roleta će se otvoriti.

Pozdrav

Pozdravlja vas osobno

Novi ID.4 može vas prepoznati. Nakon što mu se približite sa svojim ključem vozila u kombinaciji s opcijskim sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access"*, automobil će vas pozdraviti svijetljenjem opcijski dostupnih IQ.LIGHT - LED matrix glavnih svjetala. Kako biste pronašli put do svog vozila i do kućnih vrata, "Leaving home" i "Coming home" funkcija osvijetlit će vam put projekcijom svjetla. Interaktivni ID.Light zaželjet će vam dobrodošlicu u unutrašnjosti prije no što će vam decentan zvuk pri pokretanju dati inspiraciju da odmah krenete. Kada ponovno izađete iz svog modela ID.4, on će vas pozdraviti na odlasku svjetlosnim znakom i zvučnim signalom.

*Sustav Keyless Access pruža vam potporu u okviru ograničenja sustava.

Keyless Access

Komforan ulazak

Zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Keyless Access" ID.4 će prepoznati vaš ključ vozila u džepu te će se otvoriti čim ruku približite ručici vrata. A zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Easy Open & Close" dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila da se električni stražnji poklopac otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

IQ.LIGHT

Spreman na gotovo sve

Model ID.4 razmišlja s vama. Blistav primjer: stilska, opcijski dostupna IQ.LIGHT LED matrix glavna svjetla. Ona sjaje tijekom vožnje zahvaljujući dinamičnoj regulaciji dugih svjetala bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu. Kada se približite svom vozilu, glavna će svjetla nakratko zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.4 posjeduje ljudske osobine.

Unutrašnjost

Dobro došli u otvoren prostor

Unutrašnjost novog modela ID.4 izvedena je tako prostrano i inteligentno da vama i vašoj obitelji pruža impresivan osjećaj u prostoru. To ćete primijetiti već pri ulasku u vozilo: mnoštvo slobodnog prostora za noge, varijabilno oblikovana središnja konzola i udobna sjedala, po želji s električnim namještanjem i funkcijom memorije. Tu su i veliki centralni dodirni zaslon veličine do 30,5 cm (12") te višenamjensko kolo upravljača s rukovanjem na dodir i feedbackom u obliku vibracija. Ambijentalno osvjetljenje u bojama po vašem izboru naglasit će atmosferu loungea. U kombinaciji s opcijskim panoramskim krovom uživat ćete u opuštenoj vožnji.

Na style pakete unutrašnje opreme

Na pakete komforne opreme

Ambijentalno osvjetljenje

Svjetlo za gotovo svako raspoloženje

Osigurajte svom modelu ID.4 veću osobnost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentna ploča, pretinac za mobilni telefon i vrata. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Augmented Reality Head-up zaslon

Navigacija koja predvodi

U modelu ID.4 zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Augmented Reality Head-up zaslon projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući Augmented Reality tehnologiji navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

Radiouređaj i navigacija

Ljepši zvuk

Radiouređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - glazbom ili zanimljivim informacijama. Sa svestranim navigacijskim sustavom "Discover Pro" imat ćete pristup mobilnim online uslugama We Connect te ćete moći uživati u jasnom digitalnom radioprijmu DAB+. U integriranom pretincu opcijskog sučelja za telefon "Comfort" vaš je smartphone na sigurnom i može se induktivno puniti.
Proširenje navigacije za vaš radiouređaj: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sustav u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternativne rute.

Više informacija o infotainment paketima

Update karti

Online aktualiziranje karti – ostanite informirani

Vaš ID. može puno: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja kao dio opcijskog infotainment paketa pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. S online uslugama We Connect Plus sustav vas informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternative - uključujući automatski update karti. K tomu možete praktično povezati radiouređaj sa svojim mobilnim telefonom preko sučelja za telefon koje je također sadržano u paketu. Tako možete udobno telefonirati putem handsfree sustava ili možete slušati glazbu. Punjenje smartphonea također je izuzetno jednostavno: bežično u dodatnom spremniku za odlaganje.

Potpuno električni ID. 4
– dogovorite sada probnu vožnju

Želite doživjeti novi ID.4 uživo?

Predložite nam željeni termin za probnu vožnju. Trgovac u vašoj blizini spojit će vas s vašim Volkswagenom.

Zatražite probnu vožnju u modelu ID.4 sada

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

Model ID.4 serijski je opremljen potporom kočenja u nuždi "Front Assist". Upozorenje na opasnost Car2X također je uvijek uključeno u opremi. Model ID.4 po želji možete opremiti dodatnim sustavima potpora kao što je "Travel Assist".

Nadogradnje

Naknadna individualizacija

Brojne funkcije mogu se aktivirati u vašem ID. modelu kao nadogradnje. Tako se ovisno o opremi mogu primjerice aktivirati sljedeće opcijske funkcije:

  • navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" odnosno "Ready 2 Discover Max"
  • potpora za duga svjetla "Light Assist"
  • ambijentalno osvjetljenje (višebojno)
  • automatska regulacija razmaka ACC 
  • klima-uređaj "Air Care Climatronic"

Pritom konkretna ponuda ovisi o vozilu i modelu te se može vidjeti u In-Car-Shopu i web-shopu We Connect.

Više o nadogradnjama

Potpora za govorne naredbe

Recite svom modelu ID.4 „Hello!”

Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte, primjerice, radiouređajem, navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Digitalne usluge We Connect čine vaš ID. umreženim automobilom jer će on putem fiksno integrirane SIM kartice po želji biti online. Prometne informacije približno u stvarnom vremenu i stanice za punjenje sa statusom zauzetosti i radnim vremenom raspoložive su s uslugom We Connect Plus. Ostale digitalne proizvode za svoj ID. možete skinuti, instalirati i aktualizirati putem In-Car-Shopa. A s aplikacijom We Connect ID. App za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom ID. modelu i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni. Pokrećite i zaustavljajte postupke punjenja udobno na daljinu te namještajte klima-uređaj prema svojim individualnim željama.

Više informacija o povezivosti

App-Connect

Infotainment i entertainment za svaki trenutak

Želite komforno upravljati svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? To je vrlo jednostavno zahvaljujući usluzi App Connect. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete izravno iz svog Volkswagena. Oni se prenose na zaslon infotainment sustava, pa njima možete udobno i pregledno rukovati u svom vidnom polju. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. glazbi, porukama, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay, Android Auto tvrtke Google i MirrorLink. Apple CarPlay i Android Auto tvrtke Google možete također koristiti bežično.

Više o usluzi App-Connect

4MOTION

Pogon na sve kotače 4MOTION

Potpuno električne performanse za poseban užitak u vožnji: opcijski pogon na sve kotače 4MOTION omogućuje vam sportski dolazak na odredište. 

Više informacija o pogonu na sve kotače 4MOTION

Sportski paketi

Ovdje ležiš sportski

S adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC, koja je uključena u paket sportske opreme "Plus", vozni postroj vašeg modela ID.4 prilagodit će se normalnom, sportskom ili udobnom stilu vožnje. Senzori registriraju razne situacije u vožnji, uzimajući pritom u obzir kočenje, upravljanje i ubrzanje. Električno podesiva amortizacija i upravljač prilagođavaju se u skladu s postavkama i osiguravaju iskustvo vožnje koje oduzima dah.
Uz pomoć adaptivne regulacije voznog postroja također možete prilagoditi postavke voznog postroja modela ID.4 vašem individualnom načinu vožnje i svojstvima kolnika.

Paket sportske opreme "Plus" uključuje sljedeću opremu:

  • adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC uključujući odabir profila vožnje
  • amortizaciju sprijeda (sportsku izvedbu)
  • amortizaciju straga (sportsku izvedbu)
  • progresivni upravljač
ID. zvuku

Ovaj automobil zvuči novo

Koliko će električni automobil biti tih, ovisi o samom vozilu. Kako bi cestovni promet učinio sigurnijim, pri brzini do 30 km/h vaš se ID.4 iznutra čuje tiše, a izvana nešto glasnije. Tako će ga prolaznici lakše primijetiti. Futuristička kompozicija naglašava njegov vizionarski identitet i istovremeno služi kao umjetno generirani zvuk u vožnji koji gotovo bešumne električne pogone zvučno čini primjetnima prolaznicima i biciklistima.

Više o zvuku ID. modela

Toplinska pumpa i e-planer rute

Pomažu u učinkovitoj vožnji: toplinska pumpa i e-planer rute

U potpuno električnom ID. modelu opcijska toplinska pumpa pobrinut će se za energetski učinkovito grijanje unutrašnjosti. Energija koja se pritom štedi pozitivno utječe na doseg.

I poboljšani e-planer rute obitelji ID. modela podupire vas u svakodnevici integriranjem preferiranih mjesta za punjenje u vašu navigacijsku rutu i inteligentnim optimiziranjem rute i potrebnih vremena punjenja. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

Više informacija o toplinskoj pumpi

Jeste li spremni za električnu mobilnost?


Aplikacija EV Check

S našom novom aplikacijom Volkswagen EV Check možete analizirati svoj stil vožnje i saznati jeste li spremni za električnu mobilnost - i koje vam Volkswagen električno vozilo najbolje pristaje.

Vaš osobni profil pokazuje vam kako bi, primjerice, bilo voziti ID.4, koliki bi vam bio doseg, koja mu je cijena, gdje se nalazi najbliža stanica za punjenje i koliko traje punjenje.

Na aplikaciju EV Check u App-Storeu
Na aplikaciju EV Check u Play-Storeu

Aplikacije i dodatna oprema

Aplikacija We Connect ID.

Vaš digitalni suputnik

Već vozite ID. model? Onda je aplikacija We Connect ID. vaš digitalni suputnik. Pomoću besplatne aplikacije možete vidjeti aktualni doseg svog modela ID.4, pokrenuti i zaustaviti postupke punjenja, unaprijed namjestiti individualnu željenu temperaturu i još mnogo toga.

Na aplikaciju We Connect ID. u App-Storeu
Na aplikaciju We Connect ID. u Play-Storeu

Dodatna oprema

Dodatna oprema za vaš ID.4

Od transporta do stila života - pokazat ćemo vam izbor dostupnih proizvoda koje možete konfigurirati izravno u svom modelu. Izvucite više iz svog modela ID.4.

Više informacija o dodatnoj opremi

Sve na nulu

Pred nama je najveći izazov u povijesti našeg poduzeća. Možda i najveći u povijesti mobilnosti: preuzimamo odgovornost za naš udio u globalnim emisijama CO₂. 

Više informacija o putu do nule

 

 

Novi ID. Buzz – dizajn novog doba

On je životni stil koji je poprimio oblik: ID. Buzz, naš novi minibus za električno doba. Inspiriran legendarnim Bullijem, nanovo osmišljen, potpuno električni, potpuno umrežen. Njegov neusporediv šarm, moderna inteligentna tehnologija i potpuno nov osjećaj prostora pretvaraju ID. Buzz u inspiraciju i simpatičnog suputnika za gotovo sve pustolovine. Kako biste i vi ispisali djelić povijesti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.