Inteligentno punjenje

Energija za kod kuće i za put

 

Nudimo vam ono što vam je potrebno za komforno i održivo upravljanje punjenjem: od prirodne struje Volkswagen Naturstrom®¹ do naše usluge punjenja We Charge prema tarifama društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), s kojom možete koristiti javna mjesta za punjenje diljem Europe dok ste na putu i jednostavno upravljati postupcima punjenja svog ID. Charger² ¹ wallboxa putem aplikacije. Tako je za dolazak na sljedeću stanicu za punjenje dovoljan tek jedan dodir prstom.

Punjenje i izračun dosega

Punjenje električne energije za vaš električni automobil gotovo je jednostavno kao punjenje smartphonea. Ovdje možete saznati sve što trebate znati o punjenju: na primjer gdje i kako napuniti svoj električni automobil, koji je najjednostavniji način plaćanja i koliko daleko možete prijeći s jednim punjenjem. Naš sustav za planiranje rute na električni pogon također će vam pomoći u planiranju vaših ruta.

 Više o punjenju i dosegu

Punjenje gotovo bilo gdje uz We Charge

Uz uslugu We Charge sada ćete još jednostavnije napuniti svoj električni automobil - kod kuće preko umreženog wallboxa te na putu na stotinama tisuća javnih mjesta za punjenje diljem Europe, koje možete lako pronaći u aplikaciji We Connect ID. Tarife punjenja društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli)¹ prilagođene su vašim individualnim potrebama. Ovdje možete saznati kako vam točno usluga punjenja olakšava upravljanje punjenjem. 

Saznajte više o usluzi We Charge

Ponuda društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

ID. Charger može se opcijski naručiti uz Volkswagen ID. modele te nije sadržan u opsegu serijske opreme.   

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.