Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID. Buzz

Potpuno električan, potpuno umrežen, potpuno novoosmišljen.

Potpuno električan, potpuno umrežen, potpuno novoosmišljen.

Novi ID. Buzz

Potpuno električan, potpuno umrežen, potpuno novoosmišljen.

Velike stvari započinju osmijehom

Novi ID. Buzz naša je ikona za električno doba. Na samom početku udružili smo se s drugim velikim ikonama: herojima Ratova zvijezda koji su tom idejom bili oduševljeni od prvog trenutka. ID. Buzz ne samo da impresionira svojim jedinstvenim šarmom, već i najsuvremenijim tehnologijama i potpuno novim osjećajem prostora. To ga čini simpatičnim i inteligentnim suputnikom za svaku avanturu. I u bilo kojoj galaksiji.

Električna mobilnost u novoj dimenziji

Dizajn jedne nove ere

Temeljen na dizajnu njegovih kultnih Bulli prethodnika, novi ID. Buzz ujedinjuje moderne proporcije s inovativnom tehnologijom. Uvjerite se u njegove pametne značajke, doživljaj maksimalne prostranosti i inovativan dizajn svjetala.

Više o modelu ID. Buzz

Održiva mobilnost u svim segmentima

Sveobuhvatna održivost za budućnost osvještenu u pogledu klimatskih promjena ono je čemu novi ID. Buzz stremi. Isporučuje se s neutralnom CO2 vrijednosti1 te omogućuje vožnju bez lokalnih emisija CO2. Zahvaljujući svom interijeru bez kože životinjskog podrijetla i djelomičnoj uporabi recikliranih materijala - primjerice, kod presvlaka sjedala, podnih obloga i dekorativne krovne obloge - međusobno usklađuje održivost i udobnost.

Nova dimenzija prostranosti

Novi ID. Buzz je višenamjenski i svestrani automobil također zahvaljujući malom promjeru zaokreta od nešto više od jedanaest metara. Uslijed maksimalno iskorištenog prostora, potpuno novoosmišljeni koncept prostranog interijera nudi mnogo mjesta za noge. Komforno namjestiva sjedala modela ID. Buzz mogu se koristiti na varijabilne načine. Čak i sa svim putnicima u vozilu, u ovaj model s pet sjedala može se smjestiti prtljaga zapremine do 1.121 litre iza drugog reda sjedala.

ID. Buzz - Tehnologija & Povezivost

Travel Assist sa zbirnim podacima

Umjesto vas održava vozilo na pravcu, a druge na razmaku

Travel Assist sa zbirnim podacima može umjesto vas održavati vozilo na pravcu, razmak do vozila ispred i najveću brzinu koju ste namjestili.2 Travel Assist pritom koristi adaptivno vođenje po voznom traku, koje aktivno održava vozilo u sredini voznog traka. 2 Ova funkcija vas, povrh toga, po želji aktivno podržava kod promjene voznog traka na autocesti.2 Dodatno, Travel Assist može koristiti zbirne podatke kako bi prilagodio brzinu vozila važećim ograničenjima brzine i karakteristikama ceste (zavojima, kružnim tokovima, itd).2

Punjenje

Punjenje strujom - jednostavno i ujedno profesionalno

S modelom ID. Buzz ne samo da ćete voziti na ekološki osviješten način, već i na fleksibilan. Maksimalna snaga punjenja za brzo punjenje (DC) iznosi do 170 kW, tako da se baterija može napuniti od 5 na 80% u svega 30 minuta na brzoj punionici s odgovarajućom snagom punjenja.

Funkcija Over-the-Air Updates

Sve značajke na najnovijem nivou

Ažuriranja softvera povećavaju funkcionalnost digitalnih sustava u vašem automobilu ID. Buzz. Zahvaljujući funkciji Over-the-Air Updates3, sustavi se mogu redovito aktualizirati i optimizirati korištenjem We Connect ugovora4. Over-the-Air Updates preuzimaju se u pozadini putem pristupa mobilnoj mreži vašeg vozila ID. Buzz. Čim update bude raspoloživ, u infotainment sustavu pojavljuje se napomena i bit ćete vođeni kroz korake do instalacije.

Dizajn svjetala

Moderno osvjetljenje koje komunicira s vama

Veliki dio dopadljivog nastupa modela ID. Buzz čini moderan dizajn svjetala. Čim priđete vozilu s ključem vozila, u kombinaciji s opcijskim sustavom za zaključavanje i pokretanje Keyless Access, njegova opcijska LED Matrix glavna svjetla električno se podižu odozdo prema gore i zasvijetle - poput prijateljskog pozdrava "očima". Naposlijetku će vam u unutrašnjosti dobrodošlicu poželjeti interaktivni ID. Light pomoću svjetlosnog signala i decentnog zvuka.

Infotainment

Dobrodošli u digitalni svijet

Digital Cockpit, internetska veza, mobilne online usluge i integrirano upravljanje govornim naredbama - u novom modelu ID. Buzz očekuje vas najsuvermenija tehnologija na visokom nivou. Koristeći App-Connect komforno prenesite glazbu, audio-knjige ili poruke sa svog pametnog telefona na opcijski dodirni zaslon u boji veličine do 30,5 cm (12 inča) u sklopu infotainment sustava pomoću kojeg možete upravljati brojnim funkcijama kao što je DAB+ radio uređaj.

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo mijenja vašu komercijalnu mobilnost u pogledu održivosti

Transporter budućnosti

S modelom ID. Buzz Cargo profitirat ćete također u poslovnom smislu zbog prednosti povoljne električne mobilnosti. Koncept teretnog prostora, koji je specijalno prilagođen komercijalnim zahtjevima, nudi veliku ponudu prostora, a to je samo jedna od njegovih prednosti.

Prijavite se na newsletter Novosti o novom modelu ID. Buzz: ostanite informirani

Želite li saznati više o modelu ID. Buzz? Registrirajte se ovdje na naš ID. Buzz newsletter i posjetite naš ID. Buzz Home, mjesto za sve teme vezano uz ID. Buzz i ID. Buzz Cargo.

Otkrijte našu ID. obitelj sada!

Potpuno električni ID.3

Ovdje počinju novosti

Ekološki osviještena vožnja nikad nije bila bolja. Snažan stražnji pogon s izravnim ubrzanjem bez mijenjanja stupnjeva prijenosa i prekida vučne sile. To jamči užitak u vožnji od prvog metra - bez ikakve grižnje savjesti.

Više o modelu ID.3

Potpuno električni ID.4

Stvoren za velike stvari

Potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu. Električne performanse koje oduševljavaju. I udobnost intuitivnog rukovanja koja će sve učiniti jednostavnim. Novi ID.4: snažan kao SUV i održiv kao ID.

Više o modelu ID.4

Potpuno električni ID.4 GTX

Spoj razuma i užitka u vožnji

 Od 0 do 100 km/h u 6,2 s, bez lokalnih emisija CO₂, s pogonom na sve kotače - s novim modelom ID.4 GTX više ne morate pristati na kompromise radi održive vožnje. 

Više o modelu ID.4 GTX

Potpuno električni ID.5

Elegantan oblik učinkovitosti

Svojim snažnim električnim performansama i skladnom siluetom novi ID.5 predstavlja moderan spoj SUV vozila i coupéa. S mogućnošću bežičnog updatea i spreman za novu definiciju električne mobilnosti.

Više o modelu ID.5

Potpuno električni ID.5 GTX

Održivo impresivan

Pogon na sve kotače s dva motora, atletski dizajn coupéa i ubrzanje koje će vam oduzeti dah: doživite sportske električne performanse koje savršeno kombiniraju odgovornu vožnju i užitak u vožnji ID. modela.

Više o modelu ID.5 GTX

Wallbox za vaš dom: ID. Charger5

Na parkiralištu tvrtke, ispred supermarketa, na autoputu ili u javnoj garaži: svoj ID. Buzz možete puniti gotovo svugdje. Za još veći komfor punjenja nudimo vam ID. Charger: wallbox za brzo punjenje pred vlastitim kućnim vratima.

Opušteno punjenje kod kuće


MOON Power Charger vaša je privatna punionica za električna vozila. Nakon njegove instalacije ID. Buzz možete jednostavno puniti tijekom noći i puni energije započeti dan. Modeli MOON Power Charger Connect i Pro s mogućnošću povezivanja s internetom opremljeni su inteligentnim menadžmentom energije, a njima se može daljinski upravljati putem aplikacije te ih je moguće konfigurirati i administrirati.

MOON Power Charger

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim