Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID. zvuk – soundtrack nove mobilnosti

Obitelj ID. modela najavljuje novo doba mobilnosti – dinamičnim, električnim performansama, inovativnim dizajnom, a sada i dizajnom zvuka koji daje ton.

Sigurno prepoznatljiv

U budućnosti ćete prepoznati Volkswagen iz obitelji ID. modela koji se približava malom brzinom po njegovom jedinstvenom zvuku: ID. zvuku. Futuristička kompozicija naglašava njegov vizionarski identitet i istovremeno služi kao umjetno generirani zvuk u vožnji zahvaljujući kojem gotovo bešumni električni pogoni postaju akustično prepoznatljivi pješacima i biciklistima. Sustav zvučnog upozorenja okoline na približavanje tihog vozila (eng. Acoustic Vehicle Alerting System, AVAS) oglašava se tijekom kretanja, pri brzinama do 30 km/h i tijekom vožnje unatrag, a može se čuti i izvana i iznutra. 

"Zvučno iskustvo naših ID. modela je uzbudljivo, nenametljivo i uvijek prepoznatljivo."

 

Jozef Kabaň
Voditelj dizajna marke Volkswagen / Head of Volkswagen Design

Ovako zvuči budućnost

Novi ID. zvuk naglašava jedinstvenu dinamiku električne mobilnosti višeslojnim zvučnim zapisima. Znatiželjni? Onda poslušajte sami:

"Ostajemo vjerni marki Volkswagen i karakteru naše elektrificirane palete modela kada dizajniramo ove zvukove - baš kao što radimo s vizualnim dizajnom."

 

Thomas Ulbrich
Član uprave marke Volkswagen zadužen za razvoj / Volkswagen member of the Board of Management for Development

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.