Paketi dizajna

Nebeski pogled

 

Model ID.4 ionako impresionira svojim futurističkim izgledom. Međutim, uz paket dizajna možete ići korak dalje: LED matrix glavna svjetla osvijetlit će vam čitav svijet, a da pritom ne zaslijepe ostale sudionike u prometu. LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcima pobrinut će se za stilski upečatljive manevre tijekom skretanja, dok će zatamnjena stražnja stakla osigurati privatnost.

Paket dizajna uključuje sljedeću opremu:

  • osvijetljenu letvicu između glavnih svjetala i udubljenja ručica vrata
  • zatamnjena stražnja bočna stakla i stražnje staklo
  • dinamičnu regulaciju dugih svjetala "Dynamic Light Assist" za LED matrix glavna svjetla
  • LED matrix glavna svjetla s automatskim uključivanjem svjetala za vožnju, svjetlom za loše vremenske uvjete i funkcijom pozdravnog svjetla pri ulasku u vozilo
  • 3D LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcem

Paket dizajna "Plus" pružit će vam potpuno novi osjećaj prostora u vašem modelu ID.4. Naime, uz sve sadržaje paketa dizajna dobivate veliku staklenu površinu koja se proteže gotovo cijelom širinom krova. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom, primjerice, možete vrlo lako upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite "Bok ID., pokaži mi zvijezde" i roleta će se otvoriti.

Paket dizajna "Plus" nadopunjuje paket dizajna sljedećom opremom:

  • panoramskim krovom

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.