Povezivost

We Connect

Digitalne usluge We Connect¹ čine novi ID.4 umreženim automobilom jer će vaše vozilo putem fiksno integrirane SIM kartice po želji biti online. Iskoristite prednosti optimizacija i aktualiziranja uz "over the air" updateove putem mobilne podatkovne veze vašeg ID. modela. A s aplikacijom We Connect ID.² za smartphone imate pregled važnih podataka o svom ID. modelu i tijekom putovanja: provjerite, primjerice, preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni. Ovisno o vremenskoj prognozi i razini napunjenosti, u aplikaciji možete dobiti preporuke za predgrijavanje visokonaponske baterije.

We Connect Plus

Otkrijte novitete - bilo na cesti ili u digitalnom obliku
 
Uz We Connect Plus¹ dostupne su prometne informacije gotovo u stvarnom vremenu te stanice za punjenje sa statusom zauzetosti, cijenama i radnim vremenom.
A uz odgovarajuću aplikaciju We Connect ID.² možete upravljati dodatnim funkcijama. Postupak punjenja možete jednostavno pokrenuti i zaustaviti iz daljine te postaviti klima-uređaj prema svojim individualnim potrebama. Osim toga, aplikacija We Connect ID.² može na temelju pohranjenih rutina odrediti optimizirana vremena polaska za pretklimatizaciju te za pokretanje i zaustavljanje postupaka punjenja. Ostanite povezani sa svojim vozilom - bez obzira na to vozite li cestom ili se opuštate kod kuće.

App-Connect

Želite komforno upravljati svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? Zahvaljujući usluzi App-Connect³ to je lakše no ikada. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete izravno iz svog Volkswagena. Kada se prenesu na zaslon infotainment sustava, njima možete jednostavno i pregledno rukovati u vašem vidnom polju. To vam, primjerice, omogućuje izuzetno jednostavan pristup glazbi, vijestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay, Android Auto tvrtke Google i MirrorLink. Apple CarPlay i Android Auto tvrtke Google možete također koristiti bežično.⁴ 

Za korištenje usluga We Connect i We Connect Plus za obitelj ID. modela potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect / We Connect Plus. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect / We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Ugovor za We Connect za obitelj ID. modela nije ograničen na tri godine korištenja. We Connect Plus prvobitno je ograničen na vrijeme korištenja od tri godine, a po njihovom isteku može se produžiti uz plaćanje. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili putem aplikacije We Connect ID. (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) i korištenje usluga We Connect Plus tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. U slučaju kasnije registracije skraćuje se trajanje besplatnog vremena korištenja. 

Nekim mobilnim online uslugama We Connect / We Connect Plus može se upravljati samo putem aplikacije We Connect ID. Za korištenje besplatne aplikacije potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Mobilne online usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici www.connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera. Osim toga uvažite aktualne Opće uvjete poslovanja za digitalne usluge obitelji ID. vozila. 

Za korištenje besplatne aplikacije potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije, da funkcije podliježu sadržajnim izmjenama ponuditelja tijekom razdoblja trajanja ugovora odnosno da ih ponuditelj može ukinuti te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Ovisno o zemlji, modelu i pružatelju telefonskih usluga.

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.