Infotainment paketi

Razuman do cilja

 

Osim jasnog digitalnog radioprijma DAB+ i korištenja interneta, opcijski infotainment paket također vam nudi pristup mobilnim online uslugama We Connect dok ste na putu. U integriranom pretincu sučelja za telefon "Comfort" vaš je smartphone na sigurnom i može se induktivno puniti. Handsfree sustavom možete, primjerice, jednostavno upravljati putem dodirnog zaslona navigacijskog sustava.

Infotainment paket uključuje:

  • navigacijski sustav "Discover Pro"
  • sučelje za telefon "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja

Želite ići korak dalje prema digitalnoj budućnosti? Nikakav problem. S nama možete potpuno uroniti u digitalni svijet. Upotpunite klasični infotainment paket dodatnim značajkama.

Infotainment paket "Plus" nadopunjuje infotainment paket sljedećom opremom:

  • Augmented Reality Head-up zaslonom
  • sustavom "Discover Max" veličine 30,5 cm (12")
  • sound sustavom sa šest zvučnika i subwooferom ukupne snage od 450 W

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.