Style paketi unutrašnje opreme

Individualna udobnost

 

Izgleda odlično, a takav je i na dodir: Zahvaljujući style paketu unutrašnje opreme nerado ćete htjeti izaći iz svog modela ID.4. Sjednite na prednja sjedala i iskoristite prednosti središnjeg naslona za ruke i dvaju držača za čaše kao putnik u stražnjem dijelu vozila. Želite transportirati nešto glomazno? Naslon stražnjeg sjedala može se preklopiti i nudi praktičan otvor za prijevoz dugih predmeta. Zasigurno postoji jedna od ukupno 30 boja ambijentalnog osvjetljenja koja savršeno odgovara vašoj osobnosti i raspoloženju. Svojim modelom ID.4 upravljate pomoću grijanog višenamjenskog kola upravljača od kože.

Style paket unutrašnje opreme uključuje sljedeću opremu:

  • instrumentnu ploču Komfort
  • središnje dijelove prednjih i bočnih stražnjih sjedala od mikroflisa "ArtVelours"
  • ambijentalno osvjetljenje u 30 boja
  • instrumentnu ploču u Platinum sivoj boji s pravim šavom
  • asimetrično podijeljen i preklopiv naslon stražnjeg sjedala sa središnjim naslonom za ruke, otvorom za prijevoz dugih predmeta i dvama držačima za čaše

Tijekom vožnje u modelu ID.4 s paketom Interijer Style "Plus" imat ćete osjećaj kao da lebdite na oblacima. Oba prednja ergoActive sjedala mogu se u brojnim točkama namjestiti po vašoj mjeri, i to tako da se skoro stopite sa sjedalima. Još je udobnije u području cockpita zahvaljujući grijanim prednjim sjedalima i pneumatski namjestivim potporama za kralježnicu. A funkcija masaže za prednja sjedala podrazumijeva se jednako kao i sastavni dijelovi paketa Interijer Style.

Paket Interijer Style "Plus" nadopunjuje paket Interijer Style sljedećom opremom:  

  • pneumatski namjestivim potporama za kralježnicu sprijeda, s funkcijom masaže
  • grijanim prednjim sjedalima
  • prednjim ergoActive sjedalima, s električnim namještanjem, funkcijom memorije i produžetkom površine za sjedenje koji se može pomicat

Premijska sportska sjedala u dizajnu specifičnom za ID. modele s integriranim naslonom za glavu pružaju vam najveću razinu udobnosti pri sjedenju uz sportski karakter.

Paket Interijer Top Sport "Plus" nadopunjuje paket Interijer Style i paket Interijer Style "Plus" sljedećom opremom:

  • integriranim naslonima za glavu za prednja premijska sportska sjedala

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.