Paketi komforne opreme

Praktični i komforni

 

Nemojte dopustiti da vam loše vrijeme pokvari užitak u vožnji modela ID.4: u paketu komforne opreme grijana prednja sjedala i grijano višenamjensko kolo upravljača od kože pobrinut će se za to da se i na hladnoći osjećate ugodno. Dobroj vidljivosti pridonose automatski grijane mlaznice za pranje stakla i automatski zaslonjivo unutrašnje zrcalo. I u pogledu razine napunjenosti baterije svojih uređaja s USB-C priključkom možete biti bezbrižni: njih ćete napuniti na dvama serijskim utorima za punjenje u osvijetljenom pretincu za smartphone u središnjoj konzoli; još dva USB-C sučelja pronaći ćete u stražnjem dijelu vozila.

Paket komforne opreme obuhvaća sljedeću opremu:

 • klima-uređaj "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom, klimatiziranje vozila u mirovanju i 2-zonsku regulaciju temperature
 • 2 USB-C sučelja sprijeda, USB-C utore za punjenje (45 W) na središnjoj konzoli straga
 • višenamjensko kolo upravljača od kože, grijano, s rukovanjem na dodir (s prepoznavanjem ruku za upravljačem ili bez njega)
 • varijabilnu središnju konzolu, s promjenjivim umetcima za držače za čaše i pretince za odlaganje -grijana prednja sjedala
 • vjetrobransko staklo od višeslojnog sigurnosnog stakla, bežično grijano i s reflektiranjem infracrvenih zraka, sa zvučnom izolacijom
 • senzor za kišu
 • mlaznice za pranje stakla sprijeda, automatski grijane

Udobnije ne može. Uz sve dijelove paketa komforne opreme, paket komforne opreme "Plus" obuhvaća i klima-uređaj "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom, klimatiziranje vozila u mirovanju i 3-zonsku regulaciju temperature. Klima-uređaj "Air Care Climatronic" raspolaže izbornikom "Smart Climate" putem kojega se mogu ciljano regulirati pojedinačne funkcije kao što su "grijanje nogu" i "neometan pogled" - i to ne samo pritiskom na tipku nego i rukovanjem govornim naredbama normalnim govorom. Aktivacijom funkcije "Air Care" unutrašnji zrak vozila provodi se u zatvorenom optoku zraka više puta kroz filtar, čime se dodatno poboljšava kvaliteta zraka. Osim toga, suvozačevo sjedalo klimatizira se samo kada je zauzeto. Time se štedi energija, što se pozitivno odražava na doseg vozila. K tomu integrirano klimatiziranje vozila u mirovanju omogućava početak vožnje s ugodnom temperaturom unutrašnjosti.

Paket komforne opreme "Plus" nadopunjuje paket komforne opreme sljedećom opremom:

 •  podnicom prtljažnika
 • pregradnom mrežom
 • mrežom za prtljagu
 • klima-uređajem "Air Care Climatronic" s aktivnim kombiniranim filtrom, klimatiziranjem vozila u mirovanju i 3-zonskom regulacijom temperature

Za vozila postoje samo još vrijednosti potrošnje i emisija prema postupku WLTP, a ne prema postupku NEFZ. Podaci o potrošnji i emisije CO₂ kod raspona u ovisnosti o odabranim opremama vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.