Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi oblik suverenosti

Svojim oštrijim vanjskim dizajnom, novom razinom kvalitete i dizajna u unutrašnjosti te poboljšanim tehničkim značajkama novi T-Roc pokazuje samouvjerenost i naglašava svoju snažnu osobnost.

Snaga dolazi iznutra

U stilu na putu. S unutrašnjošću na visokoj razini.

Saznajte više

Snažan karakter s novim aspektima

Jasan stav: SUV koji pokazuje karakter.

Saznajte više

Vaš korisni pratitelj na putovanjima

Bolje zadržavanje pravca. Sa sustavom Travel Assist.

Saznajte više

Vanjski i unutrašnji dizajn

Dizajn paket „Black Style“

Stilski akcenti u bezvremenskoj crnoj boji

Naglasite sportsko-ekspresivni nastup modela T Roc značajkama opreme koje njegovom vanjskom dizajnu daju još više ekspresivnosti, a unutrašnjosti još ekskluzivniji ambijent. Kako bi primjerice bilo s crnim kućištima vanjskih zrcala, naljepnicama u karbonskoj izvedbi6 na C stupu i 18" kotačima od lakog metala⁠¹  "Grange Hill" crne boje? Ovo i još mnoštvo toga nudi dizajn paket "Black Style". 

Više o Dizajn paketu "Black Style"

Dizajn svjetala

Samouvjeren izgled

Novi T-Roc oduševljava svojim novim dizajnom svjetala od prednjeg do stražnjeg dijela vozila: već izdaleka primijetit ćete karakteristična LED glavna svjetla za dnevnu vožnju i moderna, zatamnjena stražnja svjetla. Opcijska osvijetljena zaštitna rešetka hladnjaka daje poseban izgled markantnom prednjem dijelu vozila. Još dvije istaknute značajke: ambijentalno osvjetljenje sprijeda u unutrašnjosti vozila i projekcija logotipa sa SUV signaturom koja efektno osvjetljava ulazni prostor pri otvaranju prednjih vrata. Za moderan stražnji dio vozila pobrinut će se tamnocrvena stražnja svjetla opcijski s dinamičnim pokazivačima smjera, čija animirana svjetlosna traka pokazuje smjer. 

ergoActive sjedalo

Najbolje mjesto rezervirano je za vas

Smjestite se i uživajte u vožnji na opcijskom ergoActive sjedalu koje možete jednostavno prilagoditi svojoj staturi. Time će se vaša leđa rasteretiti, a vi ćete osjetiti visoku razinu udobnosti sjedala i moći ćete se opustiti. Od linije T-Roc Style ergoActive sjedalo opremljeno je presvlakom Artvelours i električnom potporom za kralježnicu s funkcijom masaže. Tako će i vožnja na posao postati pravi wellness izlet. Osim toga, ergoActive sjedalo nudi vam:

 • integrirano grijanje sjedala

 • namjestiv produžetak površine za sjedenje

Višenamjensko kolo upravljača

Ovdje se sve okreće oko vas

Uz pomoć višenamjenskog kola upravljača nećete samo upravljati novim modelom T-Roc nego i radiouređajem, media playerom, upravljanjem govornim naredbama, telefonom te prikazom kombiniranog instrumenta Digital Cockpit. Ono je u modelima T-Roc Life i Style po želji grijano, a svojom elegantnom kožnom presvlakom stvorit će ekskluzivan ambijent. A ako se odlučite za T-Roc R-Line, očekuje vas opcijsko grijano sportsko višenamjensko kolo upravljača s dodirnom funkcijom.

Climatronic s rukovanjem na dodir

Reagira na vas

Za potpuno ugodnu klimu u novom T-Rocu pobrinut će se opcijski klima-uređaj "Air Care Climatronic". Upravljački elementi i prikazi sada su digitalizirani, a njima možete upravljati dodirom prsta preko dodirnog zaslona - što rukovanje čini izrazito intuitivnim, a cockpitu daje osobito moderan izgled. Za jednostavno i komforno rukovanje tijekom vožnje istovremeno će se pobrinuti funkcijske vodeće linije. Tako će savršena temperatura uvijek biti dostupna uz samo jedan dodir.

Kotači

Dobro izgleda: program kotača za T‑Roc

Vi odlučujete koja će kombinacija naplataka i guma najbolje zaokružiti ekspresivan nastup T Roca. Kako vam se npr. sviđaju dijamantno polirani 19" kotači od lakog metala⁠¹  "Misano" za T Roc Style i R-Line? Sigurni smo da ćete odabrati pravu kombinaciju.

Na galeriju kotača

Povezivost i infotainment

Digital Cockpit

Najvažnije u vidnom polju

Serijski Digital Cockpit u novom T-Rocu objedinjuje sve informacije koje su vam važne na zaslonu u boji veličine 20,3 cm (8") s atraktivnim grafikama. Tako ćete tijekom vožnje moći komotno pristupiti audio funkciji, telefoniji ili sustavima potpora na kombiniranom instrumentu kojim možete rukovati preko višenamjenskog kola upravljača. Svoj T-Roc možete opcijski opremiti i sustavom Digital Cockpit Pro². Svojim zaslonom visoke rezolucije veličine 26,04 cm (10,25") pruža vam brojne mogućnosti za individualnu konfiguraciju te dodatne prikaze, primjerice prikaz navigacijske karte neposredno iza kola upravljača.

Radiouređaj i navigacija

Revolucionarni u pogledu zvuka

Volite slušati glazbu tijekom vožnje? I želite znati što se događa u svijetu i kad ste na putu? Revolucionarni infotainment dio je ponude u novom modelu T-Roc. Koji ćete odabrati?

Više o radiouređaju i navigaciji

BeatsAudio™ sound sustav

Ovaj zvuk neće ostati neprimijećen

Međusobno usklađeni zvučnici pobrinut će se za savršen zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Vi upravljate svime davanjem tona preko svog infotainment sustava.

 • ukupna snaga od 300 W 
 • subwoofer
 • digitalno 8-kanalno pojačalo
 • 6 zvučnika s prilagođenom snagom
Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost, sigurnost i zabavu. Veza vašeg T-Roca s internetom i smartphoneom dovest će vas opuštenije do odredišta - vi samo morate voziti.

Više o povezivosti

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

T Roc serijski dolazi s potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist". Također, dio opreme je i potpora kočenja u nuždi "Front Assist". T Roc se po želji može opremiti drugim sustavima potpora, primjerice sustavom IQ.DRIVE "Travel Assist".⁠⁹

IQ Light

Još jedna istaknuta značajka: inteligentno svjetlo

Nije bitno putujete li tijekom dana, po noći ili lošem vremenu: IQ.LIGHT - matrix LED glavna svjetla opcijski dostupna od linije T-Roc Style pobrinut će se za bolju vidljivost. Dok će "Dynamic Light Assist" pomoći u osvjetljavanju zavojitih dionica uz predviđanje situacija u prometu i neće zasljepljivati promet iz suprotnog smjera ni kod aktiviranih dugih svjetala⁴, pojedinačni LED segmenti vrhunskog svjetlosnog sustava pobrinut će se za bolju raspodjelu svjetla tako što će se ciljano uključiti ili isključiti ovisno o situaciji u vožnji. Time se neće povećati samo vaša sigurnost nego i sigurnost drugih sudionika u prometu.

Dinamična potpora za duga svjetla

Vaš Volkswagen: uvijek u pravom svjetlu – ali bez zasljepljivanja.

Dinamična potpora za duga svjetla "Dynamic Light Assist" osigurava bolju vidljivost noću.

Sustav može prepoznati vozila iz suprotnog smjera i vozila ispred te automatski isključuje odgovarajuće dijelove dugih svjetala.

K tomu u naseljenim mjestima dolazi do automatske promjene s dugih svjetala na kratka svjetla. To za vas znači da ćete duže i češće voziti s dugim svjetlima. Tako će ceste biti bolje osvijetljene, a prepreke će se moći ranije prepoznati.

 

Easy Open & Close

Svakodnevni pomoćnik za jednostavan utovar

Opet su vam ruke pune prtljage? Odsada ćete prtljažnik novog T-Roca moći jednostavno otvarati i zatvarati stopalom. S opcijskim paketom "Easy Open & Close" sustav "Keyless Access" prepoznat će ključ vozila u vašem džepu. Dovoljan je pokret ispod stražnjeg dijela vozila da se električni poklopac prtljažnika automatski otvori odnosno zatvori. Potpuno je jasno: inovativne tehnologije olakšavaju brojne stvari u svakodnevici.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Spreman u slučaju nužde

Opcijski dostupan sustav proaktivne zaštite putnika pazi na vas. On može unaprijed prepoznati opasne situacije s potencijalom za sudar te ovisno o situaciji automatski poduzeti pojedinačne preventivne mjere ili nekoliko njih.⁴

 • Prozori i pomični krov zatvaraju se skoro do kraja kako bi se optimiziralo djelovanje zračnih jastuka,

 • prednji sigurnosni pojasevi brzo se zatežu kako bi fiksirali vozača i suvozača,

 • a uređaj za svjetlosno upozorenje aktivira se nakon/tijekom kritične situacije (primjerice tijekom zanošenja)

Snaga estetike

Novi T Roc R vaš je svakodnevni suputnik. Ovaj snagator oduševljava svojom okretnošću i karakterističnim dizajnom uz istovremenu prikladnost za svakodnevicu. Karakterizira ga njegova visoka vrijednost, a usto će vam prenijeti još više emocija. Uđite i uživajte u snazi.

Na novi T-Roc R

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim