Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc R

  1. 1.

    Na slici je prikazana dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc R

  1. 1.

    Na slici je prikazana dodatna oprema. Gehe zurück

Cijena od (uključujući PDV)
57.672
Snaga motora (kW)
221
kW
Snaga motora (PS)
300
KS
Potrošnja goriva
8,5 - 9,3
l/100 km

Snaga estetike

Novi T-Roc R, ponovno impresionira svojom snagom: maksimalne performanse iznose 221 kW (300 KS) uz maksimalan okretni moment od 400 Nm. On postiže ubrzanje od 0 do 100 u samo 4,9 sekundi, a najveća brzina elektronički je ograničena na 250 km/h. Novi T-Roc R karakterizira njegova visoka vrijednost, a usto će vam prenijeti još više emocija. On je sinonim za agilnost koja oduzima dah i snažan dizajn uz istovremenu prikladnost za svakodnevicu. Novi T-Roc R ima sportski vanjski i unutrašnji dizajn specifičan za R modele.

Performanse

Performanse

Slušajte svoj unutarnji nagon

Novi T-Roc R svojim 2,0 l TSI 4MOTION motorom i 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG donosi vrhunske performanse. Dinamična prilagodba tijekom vožnje zavojima postiže se sportskim voznim postrojem spuštenim za 20 mm ili opcijskom adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC. Po želji dostupan ispušni sustav R-Performance sa stražnjim ispušnim loncem od titanija proizvođača Akrapovič pobrinut će se za puni zvuk.

Stil „R“

Vanjski i unutrašnji dizajn

Snažan stil

Ovaj snagator oduševljava novooblikovanom rešetkom hladnjaka s logotipom R i trakom srebrnog sjaja od eloksiranog aluminija. Za markantne akcente pobrinut će se krovni spojler i stražnji branici u boji vozila s vizualno istaknutim otvorima za zrak i difuzorom. Novi T-Roc R serijski je opremljen sportskim voznim postrojem i ispušnim sustavom sa četiri ispušne grane. Impozantna krovna obloga crne boje unutrašnjosti daje kvalitetan i sportski dojam. Grijano višenamjensko sportsko kolo upravljača od kože s rukovanjem na dodir, velikim tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa i tipkom R jamči ugodnu haptiku i daje atletski izgled.

Tehnologija

Tehnologija

Snaga na pritisak gumba

Tipka R na kolu upravljača nudi izravan pristup raznim modusima vožnje, npr. modusu "Race" koji omogućava posebno snažan osjećaj u vožnji. Launch Control program nudi ubrzanje optimizirano u pogledu trakcije uz maksimalno iskorištenje pogonskog momenta s odgovarajućom izvedbom regulacije stabilnosti u vožnji. K tomu novi T-Roc R profitira od opsežne tehnološke nadogradnje sustava potpora i informacijskih sustava.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim