Unotrašnjost

Snaga dolazi iznutra

 

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Unutrašnjost T-Roca dočekat će vas kvalitetnom opremom. Mekana instrumentna ploča s ukrasnim šavom poboljšava kvalitetnu haptiku digitaliziranog cockpita. Klasični gumbi ustupili su mjesto modernim površinama osjetljivima na dodir - također na sportskom višenamjenskom kolu upravljača, serijski dostupnom za liniju opreme R-Line. Uz novu vrijednost u unutrašnjosti pristaju i sjedala: primjerice za liniju opreme Style s kvalitetnim i vizualno atraktivnim presvlakama od materijala Artvelours. Ako želite još veću udobnost, odaberite novooblikovana sjedala od kože s električnim namještanjem u 14 položaja i grijanjem sjedala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim