Radiouređaj i navigacija

Revolucionarni u pogledu zvuka

 

Slika prikazuje "Discover Pro"

Slika prikazuje "Discover Media"

Slika prikazuje "Discover Pro"

Slika prikazuje "Discover Media"

Navigacijski sustav "Discover Pro

Birajte pjesme, sistemske postavke ili podatke o vozilu preko navigacijskog sustava "Discover Pro" intuitivno i komforno dodirom ili govorom. Sustav oduševljava ekranom veličine 23,4 cm (9,2"), unaprijed instaliranim kartama¹, zvučnicima u 1. i 2. redu sjedala te digitalnim radioprijmom DAB+. USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W), sučelje za mobilni telefon putem bluetootha i tri godine besplatnog korištenja online usluga We Connect Plus² upotpunit će doživljaj infotainmenta.

 • 6 zvučnika
 • App-Connect uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto³
 • navigacijski sustav "Discover Pro"
 • digitalni radioprijam DAB+ 
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon
 • sustav prepoznavanja prometnih znakova - rukovanje govornim naredbama

Navigacijski sustav "Discover Media"

Navigacijski sustav "Discover Media" opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8"), intuitivnom navigacijom sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova te antenom za FM i digitalni radioprijam DAB+. Usto sustav kao bežično sučelje ima pripremu za App-Connect Wireless³ te raspolaže većim brojem USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W) i unaprijed instaliranim kartama¹. S navigacijskim sustavom "Discover Media" moći ćete tri godine besplatno koristiti cijeli svijet umreženih online usluga We Connect Plus².

 • 6 zvučnika
 • App-Connect uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto³
 • navigacijski sustav "Discover Media"
 • digitalni radioprijam DAB+
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon
 • sustav prepoznavanja prometnih znakova

Radiouređaj "Ready 2 Discover" 

Opremljen dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8") sa senzorima približavanja, FM i digitalnim radioprijmom DAB+ te tri godine online usluga We Connect Plus², infotainment sustav "Ready 2 Discover" može se također proširiti navigacijskom funkcijom⁴.

 • 6 zvučnika 
 • App-Connect uključujući App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto³
 • digitalni radioprijam DAB+ 
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W) 
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon 
 • priprema za kasniju aktivaciju: navigacijske funkcije "Discover Media" uključujući

Radiouređaj "Composition

Jeste li već čuli? Radiouređaj "Composition"⁠ sa zaslonom veličine 16,5 cm (6,5") pobrinut će se za dobru zabavu u vašem vozilu u svakom trenutku. Ništa čudno s obzirom na to da on obuhvaća i digitalni radioprijam DAB+, dva mjesta za umetanje USB-a tipa C i sučelje za mobilni telefon.

 • 2 zvučnika
 • Digital Cockpit
 • App-Connect uključujući Apple CarPlay i Android Auto³
 • digitalni radioprijam DAB+
 • USB-C sučelja (sa snagom punjenja do 45 W)
 • bluetooth sučelje za mobilni telefon

Njemačka, Italija, Hrvatska (djelomično), Lihtenštajn, Malta (djelomično), Austrija, Poljska (djelomično), San Marino, Švicarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Mađarska, Vatikan.Još karti i updatea pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de.

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG na stranici www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu). Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Za korištenje besplatne aplikacije "Volkswagen We Connect" potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Koje su usluge sadržane u paketima We Connect i We Connect Plus može se razlikovati od zemlje do zemlje. Raspoloživost također ovisi o modelu vozila, opremi i instaliranoj verziji softvera. To vrijedi i za usluge trećih pružatelja usluga. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

App Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije, da funkcije podliježu sadržajnim izmjenama ponuditelja tijekom razdoblja trajanja ugovora odnosno da ih ponuditelj može ukinuti te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay pronaći ćete na stranici apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto na stranici android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink na stranici mirrorlink.com/. Apple CarPlay je marka tvrtke Apple Inc. Android Auto je marka tvrtke Google LLC. MirrorLink je registrirana marka organizacije Car Connectivity Consortium LCC.

Za kupnju nadogradnji potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša verifikacija da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za odgovarajuću nadogradnju. To može ovisiti o modelskoj godini i datumu proizvodnje. Glavni korisnik može vidjeti nadogradnje dostupne za dotično vozilo u In-Car-Shopu u infotainment sustavu ili u web-shopu We Connect na stranici shop.volkswagen-we.com. Proizvode uz plaćanje možete kupiti u In-Car-Shopu i u web-shopu We Connect, gdje također možete vidjeti raspoloživa sredstva plaćanja. Osim toga, vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati u slučaju pitanja o nadogradnjama i njihovoj raspoloživosti. Kupljene i aktivirane nadogradnje ostaju u vozilu, mogu ih koristiti svi vozači, ali se ne mogu prenijeti u druga vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim