Dizajn paket „Black Style“

Stilski akcenti u bezvremenskoj crnoj boji

 

Dizajn paket "Black Style" dostupan za T Roc Style i R-Line vašem vozilu daje još veću ekskluzivnost: stilski akcenti i markantni detalji u bezvremenskoj crnoj boji pružaju uvid u ono što vas očekuje u prostranoj unutrašnjosti. 

 • Vanjska zrcala, dekorativne letvice u prednjem dijelu vozila i na bočnim stranama, okvir ispušne cijevi lakiran u crnoj boji
 • Uzdužni krovni nosači crne boje
 • 18" kotači od lakog metala⁠¹  "Grange Hill", lakirani u crnoj boji
 • C stup s naljepnicom u karbonskoj izvedbi²
 • Zatamnjena bočna stakla i stražnje staklo
 • Krovna obloga crne boje
 • Dekor crne boje "Glossy"
 • Okvir oko mlaznica na vozačevoj i suvozačevoj strani te oko infotainment sustava u crnoj boji

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. 

Ukrasne folije mogu, posebice u slučaju izravnog Sunčevog zračenja, već nakon 1 do 3 godine ili u jako vrućim klimatskim zonama već unutar 1 godine pokazivati tragove korištenja i starenja. Ako ukrasna folija duže vrijeme ostane na vozilu, mogu nastati vizualne razlike između područja vanjske boje zaštićenog ukrasnom folijom i područja koje nije pokriveno folijom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim