Vanjski dizajn

Snažan karakter s novim aspektima

 

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Oštriji SUV dizajn novog T-Roca pokazuje karakter - i to vaš. Za to će se pobrinuti izbor upečatljivih značajki dizajna, primjerice LED glavna svjetla i kromirane letvice koji naglašavaju markantan izgled njegova sportskog prednjeg dijela. Kako biste svoj T-Roc učinili jedinstvenim, dodatno vam na raspolaganju stoji osam vanjskih boja. Vozilo možete po želji dodatno naglasiti kontrastnim krovom i 19" kotačima od lakog metala¹ "Misano" crne boje. 

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim