Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID. Tehnologija

Otkrijte inovativne tehnologije električne mobilnosti marke Volkswagen i platformu na kojoj se temelje svi budući ID. modeli: modularnu električnu platformu MEB.

Srž električne mobilnosti:
sustav baterije obitelji ID. modela

Srž MEB platforme čini naš sustav baterije s mogućnošću brzog punjenja koji je integriran u podnici vozila, zauzimajući pritom vrlo malo mjesta i osiguravajući dinamičan komfor u vožnji. Ovdje možete saznati sve što trebate znati o tehnologiji, njezi, upravljanju punjenjem i sigurnosti naše visokonaponske baterije.

Inovativne tehnologije za još veću razinu udobnosti i veći doseg

Električna mobilnost ne bi trebala biti samo učinkovita nego i udobna, i to godinama kasnije, nakon brojnih prijeđenih kilometara. Zato neprestano radimo na novim tehnologijama kako bismo optimizirali pojedine komponente koje čine vaš svakodnevni život opuštenijim.

Kako zvuči Volkswagen koji vozi gotovo nečujno?

Gotovo bešuman pogon električnog vozila nudi novu, akustičnu slobodu oblikovanja. Razvili smo dizajn zvuka zahvaljujući kojem Volkswagen iz obitelji ID. modela koji se približava postaje prepoznatljiv i na zvučnom zapisu.

ID. zvuk Soundtrack nove mobilnosti

Obitelj ID. modela najavljuje novo doba mobilnosti – dinamičnim, električnim performansama, inovativnim dizajnom, a sada i dizajnom zvuka koji daje ton. Više o ID. zvuku ID. tehnologija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.