Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Savršena klima prostora

U potpuno električnom modelu ID.3 sve je prilagođeno vama. To vrijedi i za temperaturu unutrašnjosti vašeg automobila – zahvaljujući personaliziranoj klimatizaciji, pretkondicioniranju i novoj posebnoj funkciji „Brzo zagrijavanje”.

Pretkondicioniranje unutrašnjosti

Zamislite da ste sjeli u svoj ID.3 i da je temperatura unutrašnjosti upravo onakva kakvu želite. To ne predstavlja nikakav problem jer svoje električno vozilo možete na vrijeme pretkondicionirati pomoću aplikacije We Connect. Postupak se također opcijski može pokrenuti otključavanjem vozačevih vrata ili sjedanjem u vozilo. U skladu s motom: uđite i osjećajte se ugodno.

Individualna klimatizacija po zonama Personalizirana klimatizacija

Želite klimatizirati samo vozačevo područje? Ili ipak cijelu unutrašnjost? Uz personaliziranu klimatizaciju oboje je moguće. Tako svaka vožnja u novom modelu ID.3 postaje pravi užitak – bez obzira na to koje sjedalo ćete zauzeti.

Najbolji u klasi s funkcijom „Brzo zagrijavanje” Najbolje grijanje u klasi

ID.3 se zagrijava brže od bilo kojeg drugog električnog vozila u kompaktnoj klasi. Maksimalna snaga postiže se s pomoću toplinske pumpe u kombinaciji s elementima grijanja u vodovima za dovod zraka, koji rade prema principu grijaćeg ventilatora.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.