Zatvoriti izbornik

Svestran kao nijedan drugi Golf

 

Golf - Svestran kao nijedan drugi

Golf već generacijama vodi svoj segment vozila. I ova generacija postavlja iznova mjerila za iduće generacije.

Oprema & Dizajn

Izrazito kvalitetnom opremom i jasnim dizajnom odlikuje se svaki Volkswagen

Brojne mogućnosti individualizacije dodatno vam nude priliku da stvorite svoj sasvim osobni Golf. Iznenadit ćete se izborom koji vam se nudi.

Eksterijer Stapanje dinamike i elegancije

Golf već na prvi pogled - s markantnim i samouvjerenim nastupom kao u svakoj dosadašnjoj generaciji. Od nanovo oblikovanih glavnih svjetala i branika preko dinamične rešetke hladnjaka te sve do stražnjeg difuzora i impresivnih stražnjih svjetala u LED tehnologiji.

Unutrašnjost Doživite više prostora za vašu udobnost

Prostranost susreće udobnost, kvalitetu i nove tehnologije.
Novi Golf nudi vam sve to u svojoj unutrašnjosti. Sa samo jednim ciljem pred očima: zajamčiti da vam svako putovanje protekne što opuštenije.

Svjetla Rasvijetlit će vam situaciju već na prvi pogled

Dizajn svjetala u novom Golfu itekako se može pokazati, i to u brojnim atraktivnim varijantama. Bez obzira na to za koju se ponudu odlučite: svjetla će doprinijeti dobroj vidljivosti.

Kotači Situacija izgleda i više nego dobro: Golfov program kotača

S kojom će kombinacijom guma i naplataka vaš Golf najbolje izgledati pitanje je ukusa. Kotači od lakog metala u svakom slučaju naglašavaju sportsku narav Golfa.

Doživite Golf iz različitih perspektiva

Infotainment

Neovisno o tome morate li tijekom vožnje telefonirati, jesu li vam potrebne aktualne prometne informacije, želite li pomoću navigacije doći do svog odredišta ili želite li jednostavno slušati svoju glazbu – vaš Golf nudi vam različite mogućnosti udobnog i jednostavnog korištenja moderne tehnologije.

Infotainment Features

Radiouređaji

Natrag

Ako želite, možete samo slušati radio

Volite slušati glazbu tijekom vožnje, ali pritom želite biti dobro informirani i ne želite se odreći prvoklasnog komfora? Tada ćete biti oduševljeni s dva radiouređaja koji vam stoje na raspolaganju.

Navigacija

Natrag

Ovako ćete zabavljeni dospjeti do svog odredišta

Dva opcijska navigacijska sustava nude pregršt inovativnih funkcija i ispunit će vam svaku želju. Stoga ćete se izvrsno zabavljati i svejedno ostati na pravom putu.

Car-Net "Guide & Inform"

Natrag

Ostanite na putu i budite informirani

Sa sustavom Car-Net "Guide & Inform" pronaći ćete zanimljiva odredišta u svome okruženju, obližnja parkirna mjesta ili sljedeću benzinsku postaju.

Telefonija

Natrag

Olakšat će vam komunikaciju

Izjasnite se. Ali pritom ostavite obje ruke na kolu upravljača. Golf vam na zahtjev nudi dva udobna telefonska sučelja.

Sustavi potpore

Inteligentni sustavi potpore za vozača u vašem Golfu doprinose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ćete ovu tehnologiju tek rijetko primijetiti, dobro je znati da ona postoji.

Sustavi potpore

Front Assist i ACC

Natrag

I kada su ceste pune, ostat ćete potpuno opušteni

S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC putovat ćete opuštenije. Sustav nadzora okoline Front Assist, koji nudi City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka, dolazi u sklopu serijske opreme od linije Comfortline.

Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Natrag

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu

Opcijska potpora kod prometnog zastoja pruža vam potporu u stresnom prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te vam na taj način može pomoći u izbjegavanju tipičnih sudara u prometnim zastojima. Opcijski sustav Emergency Assist može prepoznati kada vozač više nije pripravan za vožnju te započeti s djelomičnim upravljanjem vozilom.

Park Assist

Natrag

Parkiranje može biti tako lako

Parkirate li još uvijek sami? Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može vas poštedjeti bjesomučnog okretanja kola upravljača i olakšati traženje parkirnog mjesta. Preko ultrazvučnih senzora utvrđuje se hoće li vaš Golf stati u parkirno mjesto.

Blind Spot senzor

Natrag

Ovako će vam vaš Golf pomoći prilikom promjene voznog traka i izlaska iz parkirnog mjesta

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje te u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. Sustav kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag nadzire područja s obiju strana i iza vozila.

Tehnologija

Moderna tehnologija motora u vašem Golfu odlikuje se štedljivošću, dobrim performansama i snagom. To je upravo ono što vam treba ako rado i često putujete, ali unatoč tome želite ograničiti svoju potrošnju.

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju

TSI benzinski motori i TDI dizelski motori usmjereni su na razvijanje velike snage uz nisku potrošnju i zasigurno će vas oduševiti.

Više informacija

Aktivni sustav cilindara

Katkad je dobroisključiti se i uštedjeti gorivo

Ako nije potreban najveća snaga, nećete ni primijetiti kada motor radi samo s dvama cilindrimaTo vam omogućuje sustav isključivanja cilindara.Na taj način možete znatno smanjiti potrošnju goriva.   

Više informacija

4MOTION

Nemojte izgubiti tlo pod nogama

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući po želji dostupnom i inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je moguće gotovo svugdje. 

Više informacija

Komfor - Smjestite se udobno

Bogata osnovna oprema, jednostavno rukovanje i mnogi dodaci dovode vas do toga da uživate u svakom putovanju.

Ako volite svoja leđa

Sjedalo ergoActive

Opcijsko sportsko sjedalo ergoActive s mogućnošću namještanja u 14 položaja omogućuje vam iznimnu udobnost tijekom sjedenja. Vozačevo sjedalo možete jednostavno prilagoditi svojoj tjelesnoj građi i istovremeno rasteretiti svoja leđa. Inovativno sjedalo ima integriranu masažnu funkciju te posjeduje mogućnost grijanja.

Više informacija

Kako ne biste samo vi savršeno sjeli, nego i tonovi

DYNAUDIO Excite

Glazba u vozilu koja zvuči bolje nego preko Hi-Fi uređaja? Po želji dostupni sound sustav DYNAUDIO Excite usklađen je s prostornom akustikom vozila i donosi vam zvuk koji ne biste očekivali - čak i ako ste naviknuti na vrhunske tonove. 

Više informacija

Odaberite bezvremensku eleganciju

Kožna oprema

U svakoj vožnji uživat ćete u neusporedivom osjećaju ekskluzivnog ambijenta. Po želji ćete za svoj Golf dobiti najkvalitetniju kožnu opremu i opremu ArtVelours, između ostalog s grijanjem sjedala i ergonomskim kožnim višenamjenskim upravljačem.   

Više informacija

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Active Info Display

Brzinomjer je lanjski snijeg. Po želji zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke razlučivosti. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo. 

Više informacija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim