Radiouređaji

Preporučuju glazbenici: radiouređaji.

 

Radiouređaj „Composition“

Opremljen dodirnim ekranom od 21 cm (8 inča), FM i digitalnim radioprijamom, bluetooth sučeljem za mobilni telefon s funkcijom induktivnog punjenja, USB-C-sučeljima (snage punjenja do 45 W) i App Connectom, serijski radiouređaj "Composition" najbolje je prilagođen Vašim potrebama.

Radiouređaj „Ready 2 Discover“

Opcijski Radio "Ready 2 Discover" uklj. "Streaming & Internet"² opremljen je dodirnim zaslonom veličine 25,4 cm (10 inča) i nudi Vam više od pravovremene zabave i pravovremenih informacija. Serijskom podrškom za DAB+ uživat ćete u prijamu bez šumova. Osim toga se Vaš "Ready 2 Discover" može nadograditi i u budućnosti ga možete pretvoriti u pravi navigacijski sustav. Po želji možete provesti nadogradnju za navigaciju³ pomoću trgovine u automobilu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke.
  Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Golf

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke.
  Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim