Ako želite, možete samo slušati radio

Radiouređaji

U značajke serijskog radiouređaja Composition Colour ubraja se dodirni zaslon u boji s dijagonalom od 16,5 cm (6,5"). Iz četiri zvučnika slušat ćete FM radiopostaje ili glazbu u MP3 ili WMA formatu. Kao izvor za ove glazbene datoteke mogu poslužiti SD kartic ili USB priključak.

Radiouređaj Composition Media uključuje osam zvučnika. Ovaj radiouređaj raspolaže CD jedinicom, kao i USB sučelje te Bluetooth vezu za mobilne telefone. Rukovanje njime k tomu je iznimno ugodno jer dodirni zaslon u boji mjeri dojmljivih 20,3 cm (8").

Oba uređaja opremljena su antenom Diversity koja i u vrlo nepovoljnim uvjetima jamči dobar prijam.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Svestran kao nijedan drugi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim