Innovision Cockpit

Sve se prilagođava Vama

 

Vaš Vas Golf prepoznaje - te potpuno automatski i ovisno o opremi prikazuje Vaš profil vožnje*: od postavki sjedala osvjetljenja, sve do ugodne klime.

Komforno možete namjestiti omiljene postavke u opcijskom Innovision Cockpitu: Pomoću kombiniranog instrumenta Digital Cockpit Pro veličine 26 cm (10 inča) povezanog s opcijskim navigacijskim sustavom "Discover Pro" veličine 25,4 cm (10 inča). U sustavu Digital Cockpit Pro uz klasične sadržaje, poput mjerača broja okretaja, brzinomjera i brojača kilometara možete prikazat i druge korisne informacije. Tako se, primjerice, cijela površina može prikazati kao navigacijska karta.

Površina ekrana opcijskog navigacijskog sustava "Discover Media" ili "Discover Pro" upotrebljava se za prikaz mnogih funkcija pomoću zanimljivih grafika i animacija, baš kao i na Vašem pametnom telefonu. Možete dodavati fotografije i omiljene funkcije početnoj slici ekrana.

*Nakon postavljanja vašeg Volkswagen ID-a i prve registracije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke.
  Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Golf

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke.
  Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim