Golf

Dizajn svjetala

Serijska halogena glavna svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju pobrinut će se za dobru vidljivost i u uvjetima loše osvijetljenosti. Zahvaljujući njihovoj također serijskoj regulaciji visine svjetlosnog snopa doći će do izjednačavanja širine svjetlosnog snopa kod raznih stupnjeva opterećenja.

S opcijskim će LED glavnim svjetlima dizajn Golfa posebno doći do izražaja. Ona štede energiju i rasterećuju vaše oči zahvaljujući njihovu svjetlosnom spektru koji je sličan dnevnom svjetlu. Glavna svjetla pomoći će vam zadržati pregled nad cestom i drugim sudionicima u prometu čak i u nepovoljnim okolnostima.

Opcijski dostupno integrirano svjetlo za vožnju zavojima doprinosi ranom prepoznavanju prepreka tijekom vožnje zavojima. Dobra vidljivost k tomu također podupire po želji dostupni sustav za čišćenje glavnih svjetala (s upozoravajućom žaruljicom za razinu tekućine za pranje). U karakteristike dizajna svjetala također se ubrajaju opcijska stražnja svjetla u 3D LED tehnologiji s dinamičnim žmigavcima: animirana svjetlosna traka koja pokazuje smjer skretanja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Svestran kao nijedan drugi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim