Motori

Nova snaga

 

U Golfu je na raspolaganju široka paleta motora: TSI-, TDl- i TGI-motori za veliku snagu s posebno malom potrošnjom.
Agregati omogućuju ravnomjeran razvoj snage kombinacijom malog obujma, turbopunjenja i izravnog ubrizgavanja. Usto u nekim modelima dolazi i aktivni menadžment cilindara. Cilindri se automatski isključuju čim je potrebno manje snage. Ravnomjerno okretanje kotača ostaje konstantno.

Važna novost: eTSI s tehnologijom Mild-Hybrid. Generator-pokretač podupire motor pri kretanju i laganom tempu.
Kočenje i kotrljanje upotrebljavaju se za punjenje litijsko-ionskih baterija.To je zaslužno za znatno smanjenje potrošnje i emisija CO₂. Golf s motorom eTSI s tehnologijom Mild-Hybrid dostupan je s linijama opreme Life, Style i R-Line. Ovdje konfigurirati.

Golf Style usto je dostupan kao eHybrid, Plug-in-Hybrid s električnim i benzinskim motorom TSI. Pri napunjenoj bateriji Golf eHybrid pokreće se u e-Modusu CO₂, u kojem radi samo elektromotor. Potpuno električno može prijeći udaljenosti od 62 km. Ovisno o brzini, profilu vožnje i drugim parametrima TSI-motor automatski se dodatno aktivira. Sada konfigurirati Golf Style eHybrid.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke.
  Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Golf

 1. 1.

  Vozila i opreme prikazani i opisani ovdje mogu po nekim pojedinostima odstupati od trenutačnog njemačkog programa isporuke.
  Gehe zurück

 2. 2.

  Uvažite i naš konfigurator za pregled aktualno raspoloživih modela i oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim