Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update ID. softvera 3.0

Update ID. softvera 3.0

Profitirajte s ovim updateom od brojnih optimizacija, primjerice poboljšanja upravljanja punjenjem i menadžmenta energije, navigacije, rukovanja govornim naredbama itd.

Update ID. softvera 3.0

Uz ID. softver 3.0 Volkswagen vam stavlja na raspolaganje poboljšanja, npr. u području upravljanja punjenjem i menadžmenta energije, navigacije i rukovanja govornim naredbama. Također ćete profitirati od novih funkcija kao što su In-Car aplikacija "Servis vozila" ili usluga "Dogovaranje termina servisa". Update je za vas besplatan. Velik broj tih poboljšanja temelji se na feedbacku i idejama kupaca.

1.

Što obuhvaća ID. softver 3.0?

Ovdje ćete pronaći pregled što se sve aktualizira s ID. softverom 3.03.

Više mobilnih online usluga

Volkswagen App:

Trenutačno u svom ID. modelu koristite We Connect. S ovim updateom dobit ćete besplatno sljedeću generaciju mobilnih online usluga, koja se sastoji od dvaju paketa: usluga We Connect i We Connect Plus. Paket We Connect obuhvaća dodatne usluge u vozilu, npr. status vrata i svjetla, te nije ograničen na određeno vrijeme korištenja. Paket We Connect Plus obuhvaća između ostaloga novo online traženje posebnog odredišta za navigaciju, a Volkswagen preuzima troškove podataka i za web-radio. Paket We Connect Plus može se produžiti uz plaćanje nakon inicijalnog vremena korištenja.

Volkswagen App - položaj parkiranja

Volkswagen App - status vozila

Volkswagen App - informacije o temperaturi

1.

Provođenje updatea

Sadržaji ovog updatea softvera sastavni su dio updatea ID. softvera 3.2. Njega provodi Volkswagen partner u servisnoj radionici. Dodatne informacije pronaći ćete na stranici updatea ID. softvera 3.2.

Više o updateu ID. softvera 3.2

Često postavljana pitanja – pregled pitanja i odgovora

Koja je razlika između updatea ID. softvera 3.0 i tvorničkog ID. softvera 3.0?

Ovisno o trenutku proizvodnje vašeg ID. modela on je ili tvornički već isporučen s ID. softverom 3.0 ili može primiti update za softver 3.0. Pritom se opseg nekih funkcija updatea softvera može razlikovati.

U sljedećim tabelama za ID. modele donosimo pregled različitih funkcija softvera 3.0 kod updatea i kod tvorničke isporuke. 

Optimizirano upravljanje punjenjem i menadžment energije

Poboljšana navigacija

Komfor

In-Car aplikacije i funkcije

Mobilne online usluge

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.