Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update ID. softvera 3.2

Profitirajte uz softver 3.2 od poboljšanja mogućnosti individualiziranja i novih funkcija u području online importiranja odredišta i ruta.

Update ID. softvera 3.2

S ovim updateom vaš ID. model dobiva poboljšanja u području individualiziranja te nove funkcije za importiranje ruta i odredišta u vaše vozilo, koje ste unaprijed planirali.

Što obuhvaća ID. softver 3.2?

Connect

Individualiziranje

U vozilima koja su tvornički isporučena s ID. softverom 3.0 osobne se postavke brojnih sustava pohranjuju u korisničkom računu za Volkswagen ID te se aktiviraju tijekom prijave u vozilu. Tako ćete moći opušteno krenuti na put i pritom nećete morati trošiti vrijeme na namještanje postavki prije početka vožnje. Punjenje, aktivacija i sinkronizacija postavki provode se automatski bez napornih međukoraka. Opseg mogućnosti individualiziranja ovisi o raznoj opcijskoj dodatnoj opremi.

Više o načinu funkcioniranja

Infotainment i usluga

Online importiranje odredišta i ruta

Preko opcije "Online importiranje odredišta" možete poslati neko odredište u navigacijski sustav vozila putem aplikacije Volkswagen App i na ruti potražiti npr. odgovarajuću stanicu za punjenje. S updateom softvera 3.2 ova je funkcija u vozilu proširena opcijom importiranja ruta. Planirajte svoje rute i omiljena odredišta unaprijed i uštedite vrijeme pozivanjem dotičnih odredišta i ruta izravno u svom ID. modelu bez dugog traženja. 

Više o načinu funkcioniranja

Provođenje updatea

Instalacija updatea ID. softvera 3.2 provodi se u servisnoj radionici i za vas je besplatna. Vaš Volkswagen partner kontaktirat će vas radi dogovaranja termina. Njemu ćete moći osobno izraziti svoje želje, primjerice zamjensko vozilo.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.