Rukovanje govornim naredbama i online rukovanje govornim naredbama

Vaš ID. razumije vas još bolje

Kako bi vas vaš ID. još bolje razumio s rukovanjem govornim naredbama i kako bi mogao komunicirati s vama, poboljšani su govorni unos i govorna funkcija. Brzina kojom rukovanje govornim naredbama reagira je veća, a povećala se i kvaliteta odgovora u odnosu na posljednju verziju softvera. 

Dodatne informacije pronaći ćete u ovom videozapisu:

 

Zahvaljujući rukovanju govornim naredbama s online funkcijom moguće je upravljati mnoštvom infotainment funkcija i funkcija vozila prirodnim govorom¹. Tako će ID. razumjeti slobodne formulacije te kolokvijalna pitanja i kolokvijalne izraze. Interakcija počinje uz pomoć aktivacijske riječi "Bok ID." ili pritiskom tipke na kolu upravljača.

S updateom rukovanja govornim naredbama brzina reagiranja se povećava, dok se naredbe bolje razumiju.

Za online funkcije rukovanja govornim naredbama potrebni su važeći ugovor za We Connect Plus i korisnički račun za Volkswagen ID.

  1. Normalni govor za sljedeće jezike: njemački, američki engleski, britanski engleski, francuski, talijanski, španjolski, češki, danski, nizozemski, norveški, poljski, portugalski, švedski

  2. Raspon dosega prema WLTP-u:
    Navedeni neto sadržaj energije baterije predstavlja tipičnu vrijednost za baterije neovisno o vozilu. On se definira pri konstantnom profilu opterećenja u određenim okvirnim uvjetima, a uzima u obzir puni raspon sadržaja energije baterije koji se može iskoristiti u vozilu sve do njegova mirovanja. Stvarna energija pražnjenja može odstupati od toga jer ovisi o konkretnom profilu vožnje i temperaturi baterije. Homologirani doseg prema propisima WLTP postupka jednak je iskoristivoj energiji pražnjenja za novo vozilo.

    Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO₂ i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO₂ u g/km.  
Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update ID. softvera 3.0

Update ID. softvera 3.0

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.