Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update ID. softvera 3.1

Sa softverom 3.1 Volkswagen stavlja na raspolaganje nove funkcije i poboljšanja koji će povećati vaš komfor i donijeti vam uštedu vremena tijekom primjene.

Update ID. softvera 3.1

S ovim updateom vaš ID. model dobiva niz novih funkcija i poboljšanja, osobito u području punjenja, koji će vam donijeti veći komfor. To je za vas besplatno. Velik broj tih poboljšanja temelji se na povratnim informacijama i željama kupaca. 

Pokreni video

Što obuhvaća ID. softver 3.1?

Upravljanje punjenjem i menadžment energije

Plug & Charge

Funkcija "Plug & Charge" odsada dodatno olakšava punjenje: opcijski vaš ID. samostalno provodi autorizaciju na javnim stanicama za punjenje i pokreće postupak punjenja automatski priključivanjem kabela za punjenje na automobil - bez ikakve kartice za punjenje.

Za korištenje funkcije na prikladnoj stanici za punjenje potrebna vam je tarifa za punjenje, npr. We Charge Go ili We Charge Plus društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), koja podržava funkciju "Plug & Charge". Po završetku postupka punjenja obračun se provodi automatski prema definiranoj tarifi za punjenje. Funkciju "Plug & Charge" možete aktivirati putem aplikacije Volkswagen App i u postavkama punjenja svog vozila.

Više o načinu funkcioniranja

Povezivost

Individualiziranje (proširenje)

 

Preuzimanje personaliziranih postavki

U vozilima koja su tvornički isporučena s ID. softverom 3.0 osobne se postavke, primjerice položaj sjedala i temperatura, pohranjuju u korisničkom računu za Volkswagen ID te se aktiviraju tijekom prijave u vozilu. U slučaju promjene korisnika postavke se automatski preuzimaju. Te postavke sada postoje i u vozilima s ID. softverom 3.1 kada se tamo prijavljujete. Pritom opseg mogućnosti individualiziranja ovisi o raznoj opcijskoj dodatnoj opremi.

 

Provođenje updatea

Sadržaji ovog updatea softvera sastavni su dio updatea ID. softvera 3.2. Njega provodi Volkswagen partner u servisnoj radionici. Dodatne informacije pronaći ćete na stranici updatea ID. softvera 3.2.

Više o updateu ID. softvera 3.2

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.