Način funkcioniranja „Plug & Charge“

S ugovorom o pravu pristupa stanicama za punjenje generira se ugovorni certifikat. U aplikaciju Volkswagen App šalje se obavijest da je raspoloživ ugovorni certifikat koji se potom može instalirati u vozilu putem aplikacije Volkswagen App.

U aplikaciji postoji mogućnost upravljanja većim brojem ugovornih certifikata raznih pružatelja usluge punjenja - ali u automobilu može biti instaliran samo jedan ugovorni certifikat. 

Aktivacija funkcije Plug & Charge provodi se automatski nakon instalacije ugovornog certifikata u vozilu.

Glavni korisnik može deaktivirati ili aktivirati funkciju Plug & Charge u vozilu. Gost korisnik može deaktivirati funkciju Plug & Charge u vozilu, ali je ne može aktivirati.

Preduvjeti

  • Ugovor o pravu pristupa stanicama za punjenje koji podržava funkciju Plug & Charge

  • Ugovor o pravu pristupa stanicama za punjenje instaliran u vozilu, aplikacija Volkswagen App i važeći ugovor za We Connect

  • Stanice za punjenje određenog operatera koje podržavaju funkciju Plug & Charge u skladu sa standardom ISO 15118-2, a koje su pokrivene ugovorom o pravu pristupa stanicama za punjenje

  • Aktivirani podaci o lokaciji u privatnim postavkama

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update ID. softvera 3.1

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.