Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan Allspace

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Tiguan Allspace

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Spreman kao i vi

Dug međuosovinski razmak, po želji sa 7 sjedala i s opterećenjem prikolice do 2,5 tone. Tiguan Allspace omogućuje život u prostranim dimenzijama. Za sve kojima je svaki dan pun planova.

Tiguan Allspace odlikuju brojne značajke. Donosimo vam pregled prvih triju značajki:

Ponuda prostora

Kompletno sve u vozilu

Više o unutrašnjosti

Sustavi potpora za vozača

Suvereno na putu u Tiguanu Allspace

Više o sustavima potpora za vozača

IQ.LIGHT - matrix LED glavna svjetla

Za dinamičan nastup bez zasljepljivanja.

Više o svjetlima

Vanjski i unutrašnji dizajn

Vanjski dizajn

Samouvjeren dizajn do najmanjeg detalja

Tiguan Allspace donosi vam svakodnevicu u velikom stilu: već sam prednji dio vozila s markantnom rešetkom hladnjaka i elegantnom signaturom svjetala naglašava njegov nivo premium vozila. Svaki od raspoloživih kotača od lakog metala ističe njegovu sportsku pogonsku silu, dok od linije opreme Elegance tamnocrvena LED stražnja svjetla i kontinuirana reflektirajuća traka naglašavaju snažan stražnji dio vozila. Ukupni dojam Tiguana Allspace dokaz je izraženog SUV karaktera, pa on može suvereno nositi natpis modela "Tiguan" i natpis "Allspace" na stražnjem dijelu vozila.

A još više stila nudi Tiguan Allspace R-Line s opcijskim dizajn paketom "Black Style".

Više o dizajn paketu "Black Style"  

Panoramski podizni / pomični krov

Nebeski dobar: panoramski krov

Velike dimenzije za izvanredne dojmove: opcijski panoramski podizni / pomični krov proteže se gotovo preko cijele površine krova te pruža i putnicima u stražnjem dijelu vozila pogled u nebo. Želite li uz to i porciju svježeg zraka? Pritiskom na gumb prednja će se polovica krova podići ili će se pomaknuti prema natrag.

Kotači

Dobro izgleda: program kotača

S kojom će kombinacijom naplataka i guma vaš Tiguan Allspace najbolje izgledati, stvar je ukusa. Kako vam se npr. sviđaju opcijski 20" kotači od lakog metala "Misano"?¹  Sigurni smo da ćete odabrati pravu kombinaciju.

Na galeriju kotača

Unutrašnjost

Spoj digitalne tehnologije i udobnosti

Jasni oblici, kvalitetni dekori, dobro podijeljen prostor - u Tiguanu Allspace slobodan prostor nećete samo vidjeti nego i osjetiti. Na primjer kada se smjestite u udobna komforna sjedala i rukama primite višenamjensko kolo upravljača od kože. Pri pogledu na cockpit vidi se da je on već odavno ušao u digitalno doba. Dominantni su zasloni visoke rezolucije i površine osjetljive na dodir, primjerice kod klima-uređaja "Air Care Climatronic". Za promjenu radiopostaje ili unos odredišta više vam neće trebati ruke: zahvaljujući opcijskom rukovanju govornim naredbama dovoljno je izgovoriti odgovarajuću želju. 

Više o klima-uređaju "Air Care Climatronic"

Više o ambijentalnom osvjetljenju  

Kapacitet utovarnog prostora i „Easy Open & Close“

Otvara nove mogućnosti

Ako su svi redovi sjedala u Tiguanu Allspace preklopljeni, u modelu s 5 sjedala na raspolaganju vam stoji kapacitet utovarnog prostora od 1.920 litara, a kod opcijskog modela sa 7 sjedala čak do 1.775 litara. Ovisno o tome koja sjedala preklopite, moći ćete varirati kapacitet sjedećih mjesta i kapacitet utovarnog prostora prema svojim željama. Ovdje je praktično to što se bočna sjedala mogu preklopiti u samo jednom potezu kako bi se dobio prostor za dugačke predmete. K tomu je dovoljan pokret stopalom ispod prtljažnika da se stražnji poklopac otvori preko funkcije "Easy Open & Close"⁠².

Povezivost i infotainment

Digital Cockpit Pro

Vozačev zaslon prikazuje samo ono što želite

Želite li kao vozač u vidnom polju imati samo pokazivač brzine i broja okretaja? Ili i druge podatke o vožnji i sustave potpora? Ili navigacijske podatke? Ili naslov pjesme koju upravo slušate? Ili više funkcija odjednom? Imate doslovce potpunu slobodu izbora: s višenamjenskim kolom upravljača konfigurirat ćete svoj zaslon visoke rezolucije sasvim jednostavno i upravo onako kako vi želite.  

 • TFT zaslon u boji veličine 26 cm (10,25")
 • Moguće brojne konfiguracije; od toga se tri mogu pohraniti kao favoriti
Radiouređaj i navigacija

Predvodnik i revolucionar

S dvama opcijskim navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro" ostat ćete na pravom putu i stići ćete na odredište dobro zabavljeni. Navigacijski sustav "Discover Media" oduševljava svojim dodirnim zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8"), digitalnim radioprijmom DAB+ i intuitivnom navigacijom sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova. S veseljem očekujte i osam zvučnika, bluetooth vezu za mobilne telefone te dva USB sučelja (tipa C). Opcijski s mobilnim online uslugama We Connect³ bit ćete na najbolji mogući način umreženi i tijekom putovanja. 

Željeli biste opsežniju opremu? To nije nikakav problem. Tu vam na raspolaganju stoji opcijski navigacijski sustav "Discover Pro".

Više o navigacijskom sustavu "Discover Pro"

Rukovanje govornim naredbama

Vaš novi Tiguan Allspace sada sluša svaku vašu riječ

Komunicirajte sa svojim Tiguanom Allspace još intuitivnije: zadržite pogled na cesti i izgovorite svoje želje u prirodnom dijalogu - putem opcijskog intuitivnog rukovanja govornim naredbama možete primjerice vrlo jednostavno upravljati radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom, i to bez ikakvih preddefiniranih naredbi. Jednostavno recite što želite i sustav će vas razumjeti. A s opcijskim online rukovanjem govornim naredbama⁴ We Connect Plus³ razumjet će vas još i bolje.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost, sigurnost i zabavu. Veza vašeg Tiguana Allspace s internetom i smartphoneom dovest će vas opuštenije do odredišta - vi samo morate voziti.

Više o povezivosti

Sound sustav Harman Kardon

Surround zvuk za vašu pustolovinu

Opcijski sound sustav "Harman Kardon" oduševljava svojim istančanim zvukom i rafiniranim, elegantnim dizajnom. Sustav je konstruiran za ljubitelje zvuka koji tijekom vožnje ne žele samo slušati glazbu nego i slaviti uz glazbu. Očekuju vas uravnoteženi visoki i niski tonovi te precizni basovi. "Harman Kardon" donosi impresivan zvuk na cestu i u vaš Volkswagen. Za to će se pobrinuti:

 • 8 + 1 zvučnik
 • 1 subwoofer
 • digitalno 16-kanalno pojačalo
 • surround zvuk
 • ukupna snaga od 480 W

Stvorite si sami sliku modela Tiguan Allspace

Tehnologija i sustavi potpora

Sustavi potpora za vozača

Suvereno na putu u novom Tiguanu Allspace

U Tiguanu Allspace u sklopu serijske opreme dolazi potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist", automatska regulacija razmaka ACC sa sustavom za ograničenje brzine, pomoć pri parkiranju i potpora kočenja u nuždi "Front Assist". Tiguan Allspace po želji se može opremiti drugim sustavima potpora, primjerice sustavom IQ.DRIVE "Travel Assist"⁵.

Više o sustavima potpora za vozača

4MOTION

Trakcija u akciji

Bilo na mokrom kolniku, ledu ili na neravnoj podlozi - opcijski pogon na sve kotače 4MOTION jamči raspodjelu snage motora na sva četiri kotača ovisno o trenutačnim potrebama. Tako se minimizira proklizavanje i vaš će Tiguan Allspace raspolagati većom trakcijom gotovo na svakoj podlozi. Karakteristike pogona mogu se optimalno prilagoditi podlozi preko elektroničkog programa za profile vožnje 4MOTION Active Control koji je specijalno razvijen za stalni pogon na sve kotače. To za vas podrazumijeva izrazito visoku razinu komfora i užitka u vožnji.  

Odabir profila vožnje

Fleksibilan poput vašeg stila vožnje

S opcijskim odabirom profila vožnje Tiguan Allspace prilagođava se vašem stilu vožnje i situaciji na cesti. Dodirom prsta možete odabrati željeni profil vožnje, a pogon, upravljač i točke prebacivanja stupnjeva prijenosa (kod DSG mjenjača) će se automatski prilagoditi.

 • Eco: za vožnju s uštedom goriva
 • Komfort: za opušteniju vožnju po lošim cestama
 • Normal: za svakodnevne dionice od točke A do točke B
 • Sport: za sportska vozna svojstva s odgovarajućim brojevima okretaja
 • Individual: za vlastite kombinacije
 • Offroad: za pustolovnu vožnju na neravnim dionicama

Zanima vas više
informacija vezanih
uz Tiguan Allspace?

Prijavite se vašom e-mail adresom i odaberite preferiranog ovlaštenog Volkswagen partnera koji će vas kontaktirati.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim