Povezivost u Tiguanu Allspace

    

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect¹. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete se vrlo jednostavno i k tomu besplatno koristiti inovativnim online uslugama.

We Connect će vašu svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup brojnim važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti i planiranju termina servisa.

A s aplikacijom We Connect App² za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom novom Tiguanu Allspace i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama WeConnect

We Connect Plus

Cijeli svijet digitalnih usluga i servisa tvrtke Volkswagen podiže povezivost u novom Tiguanu Allspace na veću razinu: usluga We Connect Plus¹ opcijski nudi dodatne pametne tehnologije.

U njih se ubraja i inteligentna navigacija preko koje dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na dionici približno u stvarnom vremenu i koja vas može upozoriti na prometne smetnje. Zahvaljujući online izračunu rute možete fleksibilno reagirati na promijenjene uvjete i pritom se nalaziti na optimiziranoj ruti. Online aktualiziranje karti pobrinut će se da vaše karte ostanu ažurirane. A s najnovijim informacijama o cijenama na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete stići još opušteniji.

Više o uslugama We Connect Plus

Nadogradnje

Naknadna individualizacija: brojne funkcije s jedne strane imaju mogućnost updatea u novom Tiguanu Allspace, a s druge strane mogu se naknadno aktivirati kao funkcije nadogradnje³. Tako će se ubuduće moći naknadno aktivirati navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" i rukovanje govornim naredbama.

Streaming & Internet

S uslugama "Streaming & Internet"⁵ u svom Tiguanu Allspace uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživat ćete u izravnom pristupu putem infotainment sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. A s uslugom web-radija¹ u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radiopostaja uživo postaju izrazito jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot⁵ opskrbit će vas i vaše suputnike internetskom vezom i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Više o uslugama Streaming & Internet

App-Connect

Želite sigurno i komforno upravljati svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? Zahvaljujući serijskoj usluzi App Connect4 to je lakše no ikada. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima udobno rukujete izravno iz svog Volkswagena. Oni se prenose na zaslon infotainment sustava, pa njima možete udobno i pregledno rukovati u svom vidnom polju. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. glazbi, porukama, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Korištenje sučelja Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google posebno je ugodno zahvaljujući bežičnom spajanju za navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover".

Više o usluzi App‑Connect

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. 

Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet" i pojedine aplikacije u vozilu, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih aplikacija u vozilu i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka u ovim paketima mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu.

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.  

Raspoloživost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji, vozilu i opremi. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potrebni su smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Za kupnju proizvoda We Upgrade potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša potvrda da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za dotični proizvod, što može ovisiti o modelskoj godini i datumu proizvodnje. Glavni korisnik može vidjeti proizvode We Upgrade dostupne za dotično vozilo u In-Car-Shopu u infotainment sustavu ili u web-shopu We Connect na stranici shop.volkswagen-we.com. Proizvode uz plaćanje možete kupiti u In-Car-Shopu i u web-shopu We Connect, gdje također možete vidjeti raspoloživa sredstva plaćanja. Osim toga, vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati u slučaju pitanja o funkcijama We Upgrade i njihovoj raspoloživosti. Kupljene i aktivirane funkcije We Upgrade ostaju u vozilu, mogu ih koristiti svi vozači, ali se ne mogu prenijeti u druga vozila.

App Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije, da funkcije podliježu sadržajnim izmjenama ponuditelja tijekom razdoblja trajanja ugovora odnosno da ih ponuditelj može ukinuti te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay pronaći ćete na stranici apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto na stranici android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink na stranici mirrorlink.com/. Apple CarPlay je marka tvrtke Apple Inc. Android Auto je marka tvrtke Google LLC. MirrorLink je registrirana marka organizacije Car Connectivity Consortium LCC.

Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih aplikacija u vozilu i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka u ovim paketima mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama  i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu. Apple Music je marka tvrtke Apple Inc.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan Allspace

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Tiguan Allspace

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim