Kompletno sve u vozilu

Unutrašnjost Tiguana Allspace

Otišli ste u grad u kupovinu, nakon toga morate otići po djecu u školu i popodne planirate odvesti se s prijateljima na jezero? Nikakav problem, zahvaljujući iznimnoj prostranosti profitirat ćete od velike unutrašnje visine vozila i mnoštva slobodnog prostora za noge i na prednjim i na stražnjim sjedalima te ćete imati dovoljno prostora za sebe i za svoje omiljene predmete. Zahvaljujući preklopivim sjedalima i opcijskom trećem redu sjedala⁠¹ unutrašnjost iza prednjih sjedala može se prilagoditi ovisno o situaciji: iskoristite na primjer puni kapacitet sjedećih mjesta za do sedam osoba u vozilu, preklopite sva sjedala kako biste iskoristili cjelokupni kapacitet utovarnog prostora ili vratite u uspravan položaj samo jedan dio sjedećih mjesta. Izbor je na vama, koncept prostora novog Tiguana fleksibilan je poput vas.

Maksimalne dimenzije za putnike u trećem redu sjedala: 1,60 m

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Tiguan Allspace

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Tiguan Allspace

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim