Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

Novi T-Roc

Novi oblik suverenosti

Sa svojim izoštrenim dizajnom eksterijera, novom razinom kvalitete i dizajna u unutrašnjosti i usavršenim tehničkim karakteristikama, novi T-Roc djeluje samouvjereno i naglašava svoju snažnu osobnost.

Snaga dolazi iznutra

Više o interijeru

Snažan karakter s novim facetama

Više o eksterijeru

Vaš korisni suputnik

Više o „Travel Assistu“

Eksterijer & Interijer

Dizajnerski paket „Black Style“

Stilski akcenti u bezvremenskoj crnoj boji

Naglasite sportski i ekspresivan nastup novog T-Roca s istaknutim detaljima opreme koji njegovoj vanjštini daju još više izražajnosti, a interijeru još ekskluzivniji ambijent. Što kažete, primjerice, na crna kućišta vanjskih zrcala, naljepnice u izgledu karbona1 na C-stupu i 18-inčne kotače od lakog metala2  "Grange Hill" u crnoj boji? To i mnogo više nudi dizajnerski paket "Black Style".

Više o dizajnerskom paketu "Black Style"

Dizajn svjetala

Suverena fascinacija

Od sprijeda pa sve do straga, novi T-Roc impresionira svojim novim dizajnom svjetala: karakteristična LED glavna svjetla za dnevnu vožnju i moderna, zatamnjena stražnja svjetla privlače poglede već izdaleka. Osvijetljena zaštitna rešetka hladnjaka u opcijskoj opremi pruža markantnom prednjem dijelu posebno zračenje. Još dva dodatna naglaska: ambijentalno osvjetljenje sprijeda u unutrašnjosti i projekcija logotipa sa SUV potpisom, koji efektno osvjetljava ulaz pri otvaranju prednjih vrata. A moderan završetak zaokružuju tamnocrvena stražnja svjetla s opcijskim dinamičnim žmigavcima kod kojih animirana svjetlosna traka pokazuje smjer.

ergoActive sjedalo

Najbolje mjesto rezervirano je upravo za Vas

Smjestite se i uživajte u vožnji u opcijskom ergoActive sjedalu. Možete ga u potpunosti komforno prilagoditi svome stasu. To će rasteretiti vaša leđa i osigurati visoku razinu udobnosti sjedenja i opuštanja. U liniji opreme T-Roc Style, ergoActive sjedalo opremljeno je presvlakom ArtVelours i električnom potporom za kralježnicu s masažnom funkcijom. Na taj način čak i vožnja na posao postaje pravi wellness. ergoActive sjedalo također vam nudi:

  • integrirano grijanje sjedala
  • namjestivi produžetak površine za sjedenje
Višenamjensko kolo upravljača

Ovdje se sve vrti oko Vas

Pomoću višenamjenskog kola upravljača ne upravljate samo novim T-Rocom, već i radiouređajem, media playerom, funkcijom rukovanja govornim naredbama, telefonom i prikazom kombiniranog instrumenta Digital Cockpit. Kod T-Roca Life i Style, kolo upravljača po želji ima funkciju grijanja, a zahvaljujući elegantnoj presvlaci od kože zaslužno je i za ekskluzivan ambijent. A ako se odlučite za T-Roc R-Line, očekuje vas opcijski grijano sportsko višenamjensko kolo upravljača uključujući funkciju rukovanja dodirom.

Climatronic s funkcijom rukovanja dodirom

Reagira na Vas

Za ugodnu klimu u novom T-Rocu pobrinuo se opcijski klima-uređaj "Air Care Climatronic". Upravljački elementi i prikazi sada su digitalizirani i dostupni jednim dodirom prsta putem dodirnog zaslona, čineći rukovanje iznimno intuitivnim i pružajući cockpitu naročito suvremen izgled. Istovremeno, za jednostavnu i komfornu mogućnost rukovanja tijekom vožnje zaslužni su funkcionalni utori. Na taj je način savršena temperatura uvijek udaljena samo jedan dodir.

Galerija kotača

Atraktivan izgled samo za Vas: T-Roc program kotača

Vi odlučujete koja kombinacija naplataka i guma najbolje zaokružuje upečatljiv nastup novog T-Roca. Kako vam se, primjerice, sviđaju 19-inčni kotači od lakog metala2 visokog sjaja "Misano" za T-Roc Style i R-Line? Sigurni smo da ćete ispravno odabrati.

Na galeriju kotača

Povezivost & Infotainment

Digital Cockpit

Usmjerite pozornost na ono važno: cestu

Serijski Digital Cockpit prikuplja sve relevantne informacije za vas u novom T-Rocu na zaslonu u boji veličine 20,3 cm (8 inča) s atraktivnim grafičkim prikazima. Tijekom vožnje možete komforno pristupiti funkcijama kao što su Audio, Telefonija ili Sustavi potpore preko kombiniranog instrumenta kojim se može rukovati pomoću višenamjenskog kola upravljača. Svoj T-Roc također možete opcijski opremiti s Digital Cockpitom Pro3. Sa zaslonom visoke rezolucije veličine 26,04 cm (10,25 inča) nudi vam raznolike mogućnosti za individualnu konfiguraciju i dodatne prikaze poput navigacijske karte koja se prikazuje izravno iza kola upravljača.

Radio & Navigacija

Inovativan čak i na tonskom zapisu

Volite slušati glazbu za vrijeme vožnje? A ujedno želite znati što se događa u svijetu dok ste na putu? Revolucionarni infotainment sastavni je dio T-Roc modela. Koju opciju biste vi htjeli?

Više o funkciji Radio & Navigacija

BeatsAudio™ Sound sustav

Impresivna kvaliteta zvuka

Volite pojačati glazbu? Uz opcijski sound sustav od Beats by Dr. Dre jačine 300W iskusit ćete zvuk koji možete vidjeti i osjetiti. Šest međusobno usklađenih vrhunskih zvučnika osigurava izvrstan zvuk na svakom sjedalu, a dodatni subwoofer šalje svoj bas iznimne dubine bez većeg zaobilaženja izravno u vaš solarni pleksus. Svime možete upravljati putem svog infotainment sustava⁴ koji vam želi dobrodošlicu s Beats by Dr. Dre ekranom već pri samom ulasku.

Povezivost

Mnogo više od bitova i bajtova

Volkswagen ponuda usluga za povezivost omogućuje vam više komfora i zabave. Dođite opuštenije na svoje odredište znajući da je vaš T-Roc povezan s internetom i smartphone uređajem - jedino što morate učiniti sami je - voziti.

Više o povezivosti

IQ.DRIVE & Tehnologija

IQ.DRIVE - sustavi potpora

Novi T-Roc u serijskoj opremi sadrži potporu zadržavanja na voznom traku "Lane Assist". Također uvijek prisutna je i potpora kočenja u nuždi "Front Assist", koja prepoznaje pješake i vozila, a u slučaju nužde može automatski kočiti kako bi se ublažila težina nesreće ili - u idealnom slučaju - izbjegao sudar.⁵ Novi T-Roc može po želji biti opremljen i drugim sustavima potpore, kao što je, primjerice, IQ.DRIVE "Travel Assist".⁶

IQ.LIGHT

Još jedan istaknuti detalj: inteligentna svjetla

Svejedno je putujete li danju, noću ili po lošim vremenskim uvjetima: IQ.LIGHT LED Matrix glavna svjetla, koja su dio opcijske opreme od T-Roc Stylea , osiguravaju bolju vidljivost. Dok "Dynamic Light Assist" pomaže unaprijed osvijetliti zavojite ceste i ne zaslijepiti vozila koja vam dolaze ususret čak i kod aktivnih dugih svjetala, pojedinačni LED segmenti ovog high-tech sustava svjetala omogućuju bolju raspodjelu svjetala uslijed ciljanog uključivanja odnosno isključivanja svjetala, ovisno o situaciji u vožnji. Time se ne povećava samo vaša sigurnost, već i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Easy Open & Close

Pomoćnik za jednostavan utovar prtljage u svakodnevnom životu

Imate li opet pune ruke prtljage? Prtljažnik novog T-Roca sada jednostavno možete otvoriti i zatvoriti prtljažnik jednim pokretom noge.Uz opcijski paket "Easy Open & Close", sustav "Keyless Access" prepoznaje ključ automobila u vašem džepu. Dovoljan je mali pokret ispod stražnjeg dijela i električni se poklopac prtljažnika automatski otvara odnosno zatvara. Kao što možete vidjeti, inovativne tehnologije uvelike olakšavaju svakodnevni život.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Reagira u hitnim slučajevima prije no što postanu ozbiljni

Opcijski sustav proaktivne zaštite putnika može prepoznati kritične situacije s potencijalnim sudarom i automatski poduzeti mjere predostrožnosti ovisno o situaciji.⁵

  • Prozori i pomični krov se zatvaraju tako da ostanu otvoreni samo neznatno kako bi se optimizirao učinak zračnih jastuka
  • Prednji sigurnosni pojasevi munjevito se zatežu kako bi osigurali vozača i suvozača
  • Aktiviraju se upozoravajući pokazivači smjera

Konfigurirajte svoj novi T-Roc

Svoje vozilo iz snova možete konfigurirati prema svojim potrebama - uz Volkswagen T-Roc linije opreme svatko može pronaći nešto za sebe. U samo nekoliko koraka kreirajte svoj vlastiti novi T-Roc: od mjenjača i motora do boje, unutarnje opreme i dodataka koji vam život na cesti čine lakšim i ugodnijim.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim