Snažan karakter s novim aspektima

T-Roc vanjski dizajn

Izoštren SUV dizajn novog T-Roca odraz je ne samo njegovog vlastitog karaktera, već ujedno i vašeg. Za to se pobrinuo dobar izbor upečatljivih dizajnerskih detalja poput LED glavnih svjetala i kromiranih letvica, koji naglašavaju markantan izgled njegovog sportskog prednjeg dijela. Kako bi vaš T-Roc odisao jedinstvenošću, na raspolaganju vam je osam vanjskih boja. Po želji možete staviti dodatne akcente s krovom u istaknutoj boji i 19-inčnim kotačima od lakog metala¹ "Misano" u crnoj boji.

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc Style

Slika prikazuje T-Roc Style

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc R-Line

Slika prikazuje T-Roc Style

Slika prikazuje T-Roc Style

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve cijene su neobvezujuće, preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuje 25% PDV-a. Radi bolje čitljivosti tekstova nismo koristili ni muški ni ženski rod za riječi koje se odnose na osobe. To ni u kojem slučaju ne implicira diskriminaciju drugog spola. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Navedene vrijednosti potrošnje i emisije prikupljene su u skladu sa zakonskim mjernim postupcima (VO(EG)715/2007 u trenutno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na pojedinačno vozilo i ne predstavljaju sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja goriva i emisija CO₂ vozila ne ovise samo o učinkovitom korištenju goriva/struje vozila, već na njih utječu i ponašanje u vožnji, dionica vožnje i drugi netehnički čimbenici. Različite vrijednosti potrošnje, emisije CO₂ i dosezi mogu varirati zbog dodatne opreme i pribora (npr. guma, kuke za vuču, krovni nosač itd.), kao i načina vožnje, brzine, uporabe komfornih i dodatnih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, tereta, odabranog profila vožnje, topografije i još mnogo toga. Ovi čimbenici utječu na relevantne parametre vozila poput mase, otpora kotrljanja i aerodinamike. Standardni porez na potrošnju (posebni porez na cestovna motorna vozila) i naknada u naravi izračunavaju se na temelju emisije CO₂ u g/km.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

Novi T-Roc

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim