Povezivost

We Connect

Ako od samog početka želite biti umreženi, na raspolaganju su vam brojne We Connect usluge. Nakon jednokratne aktivacije i registracije s vašim Volkswagen ID-jem, korištenje inovativnih online usluga izrazito je jednostavno i ujedno besplatno.

We Connect¹ će vašu svakodnevicu u vašem Volkswagenu učiniti ne samo ugodnijom, već i praktičnom. Dozvoljava vam pristup važnim informacijama o vozilu i nudi korisnu pogodnost s pozivom u slučaju nezgode ili funkcijom planiranja termina servisa.

A s aplikacijom We Connect App² za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom Volkswagenu kada ste na putu: na primjer, provjerite preostali doseg ili jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama We Connect

We Connect Plus

Cijeli svijet Volkswagenovih digitalnih usluga u vašem novom T Roc-u podiže povezivost na jednu višu razinu: We Connect Plus¹ prema vašoj želji nudi dodatne pametne tehnologije. Ovdje se ubraja i inteligentna navigacija⁴ pomoću koje možete primati aktualne prometne informacije o promjenama dionice ili upozorenja na prometne smetnje u gotovo realnom vremenu. Zahvaljujući inteligentnom online izračunu rute, možete fleksibilno reagirati na promjenjive uvjete i naći se na optimiziranoj ruti. Povrh toga, s online aktualiziranjem karte vaš će kartografski materijal biti uvijek ažuriran. A uz najnovije informacije o cijenama goriva na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u garažama i na javnim parkiralištima na svoje odredište stići ćete još opušteniji.

Više o uslugama We Connect Plus

Upgrades

Mogućnost naknadnog individualiziranja: mnoge funkcije u novom T-Roc-u ne samo da se mogu aktualizirati, već se kao Upgrades⁴ funkcije mogu i naknadno aktivirati. Ovisno o opremi, navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" i rukovanje govornim naredbama mogu se aktivirati i kasnije.

Više o funkcijama Upgrades

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet" 3,5 u svom T-Rocu uživajte u svojoj omiljenoj glazbi. Jednostavno se jednokratno prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u izravnom pristupu putem infotainment sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. A uz uslugu Web-radio⁵, osjetit ćete sve prednosti internetskog radija - i iskusiti jednostavnost pretraživanja i reprodukcije radiopostaja i podcasta uživo. Integrirani Wi-Fi hotspot⁵ za vas i vaše suputnike omogućuje vam internetsku vezu i surfanje na maksimalno osam uređaja.

App-Connect Wireless

Radi komfornog korištenja aplikacija i sadržaja na raspolaganju je opcijski App Connect.1,6 Glazba, vijesti, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sustava, a njima se može upravljati unutar vašeg vidnog polja. Moguća su dva sučelja za povezivanje smartphone uređaja: Apple CarPlay i Googleov Android Auto. Naročito praktično je korištenje Apple CarPlayja i Googleovog Android Auta zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover".

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun i morate se s korisničkim imenom i lozinkom prijaviti na We Connect. Nadalje, potrebno je online sklopiti zaseban We Connect ili We Connect Plus ugovor s društvom Volkswagen AG. Za We Connect Plus imate nakon primopredaje vozila rok od 90 dana za registraciju vozila na www.myvolkswagen.net  ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App Store i Google Play Store) i korištenje usluga tijekom cijelog ugovorenog besplatnog vremena trajanja. Korištenje mobilnih online We Connecta usluga omogućeno je putem integrirane internetske veze. S time povezane troškove prijenosa podataka koji nastaju unutar Europe u okviru pokrivenosti mrežom preuzima društvo Volkswagen AG s izuzetkom "Streaming & Internet" usluga i pojedinačnih In-Car aplikacija. Za korištenje "Streaming & Internet" usluga, pojedinačnih In-Car aplikacija i Wi-Fi hotspota mogu se kupiti podatkovni paketi od vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" i koristiti u području pokrivenosti mrežom u mnogobrojnim europskim zemljama. Informacije o uvjetima, cijenama i podržanim zemljama pronaći ćete na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive samo uz postojeći ili zasebno sklopljen ugovor o mobilnim uslugama između vas i vašeg mobilnog operatera i samo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Razmjenom podataka putem interneta, ovisno o vašoj mobilnoj tarifi, a naročito kod korištenja u inozemstvu, mogu nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming). Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban vam je smartphone s odgovarajućim iOS ili Android operativnim sustavom i SIM kartica s opcijom podataka uz postojeći ili zasebno sklopljen ugovor o mobilnim uslugama između vas i vašeg mobilnog operatera. Raspoloživost pojedinačnih We Connect i We Connect Plus usluga opisanih u paketima može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji, a ovisi o vozilu i opremi. Usluge su raspoložive tijekom zaključenog ugovornog razdoblja i mogu biti podložne promjenama sadržaja ili se ukinuti tijekom trajanja ugovora. Pobliže informacije pronađite na www.connect.volkswagen-we.com i kod svog Volkswagen partnera. Informacije o uvjetima mobilnih tarifa možete dobiti kod svog mobilnog operatera.

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" s aktiviranom navigacijskom funkcijom ili navigacijskim sustavima "Discover Media" ili "Discover Pro".

Za kupnju ažuriranja potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, važeći ugovor za We Connect i provjere vašeg identiteta kao glavnog korisnika, to znači povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Osim toga, poželjno je da vozilo raspolaže tehničkom funkcijom i hardverskim uređajem neophodnim za pojedinačni "Upgrade". To može ovisiti o modelskoj goni i datumu proizvodnje. Upgrades koji se mogu kupiti za pojedino vozilo glavni korisnik može pogledati u trgovini In-Car Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop na shop.volkswagen-we.com. Proizvodi koji se plaćaju mogu se također kupiti u trgovini In-Car Shop i u internetskoj trgovini We Connect Webshop sredstvima plaćanja koja se tamo trenutačno mogu pogledati i koja su tamo dostupna. Vaš će vas Volkswagen partner također rado posavjetovati ako imate pitanja u vezi s Upgrades i njihovoj dostupnosti. Kupljeni i aktivirani Upgrades ostaju u vozilu, mogu ih upotrebljavati svi vozači i ne mogu se prenositi na druga vozila.

Za korištenje "Streaming & Internet" usluga, pojedinačnih In-Car aplikacija i Wi-Fi hotspota mogu se kupiti podatkovni paketi od vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" i koristiti u području pokrivenosti mrežom u mnogobrojnim europskim zemljama. Svi korisnici i suputnici u vozilu mogu koristiti volumen podataka ovih paketa. Informacije o uvjetima, cijenama i podržanim zemljama pronaći ćete na https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive samo uz postojeći ili zasebno sklopljen ugovor o mobilnim uslugama između vas i vašeg mobilnog operatera i samo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Razmjenom podataka putem interneta, ovisno o vašoj mobilnoj tarifi, a naročito kod korištenja u inozemstvu, mogu nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming).

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro".

Raspoloživo samo u kombinaciji s radiouređajima "Composition", "Composition Colour", "Composition Media" i "Ready 2 Discover" ili navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro". App-Connect uključuje tehnologije MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™. S time u svezi također uvažite da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije i da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja mogu se za Apple CarPlay™ pronaći na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/hr_hr/auto/ i za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.

Serijski od linije T-Roc Life.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve cijene su neobvezujuće, preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuje 25% PDV-a. Radi bolje čitljivosti tekstova nismo koristili ni muški ni ženski rod za riječi koje se odnose na osobe. To ni u kojem slučaju ne implicira diskriminaciju drugog spola. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Navedene vrijednosti potrošnje i emisije prikupljene su u skladu sa zakonskim mjernim postupcima (VO(EG)715/2007 u trenutno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na pojedinačno vozilo i ne predstavljaju sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja goriva i emisija CO₂ vozila ne ovise samo o učinkovitom korištenju goriva/struje vozila, već na njih utječu i ponašanje u vožnji, dionica vožnje i drugi netehnički čimbenici. Različite vrijednosti potrošnje, emisije CO₂ i dosezi mogu varirati zbog dodatne opreme i pribora (npr. guma, kuke za vuču, krovni nosač itd.), kao i načina vožnje, brzine, uporabe komfornih i dodatnih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, tereta, odabranog profila vožnje, topografije i još mnogo toga. Ovi čimbenici utječu na relevantne parametre vozila poput mase, otpora kotrljanja i aerodinamike. Standardni porez na potrošnju (posebni porez na cestovna motorna vozila) i naknada u naravi izračunavaju se na temelju emisije CO₂ u g/km.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi T-Roc

Novi T-Roc

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim